Мода

Дънки за твоето дупе. Какво да търсиш

видове дамски дънкиКак да избереш перфектния чифт дънки спрямо размера и формата на дупето ти? На кой цвят да се спреш, има ли разлика между различните кройки джинси и акцентите върху тях?

Надали има по-гениална дреха от дънките. Удобни, стилни, секси, в множество кройки, дължини и цветове, те са перфектният избор за следобедната разходка, офиса, романтичната среща или купона с приятели.

Но както при всяка друга дреха, така и тук трябва внимателно да подбереш правилният силует, в който тялото ти ще изглежда възможно най-секси.

И тъй като дънките не подсказват какви горещи бедра се крият под тях, но пък оформят доста добре дупето ти, нека се фокусираме именно върху него и моделът, който ще бъде най-перфектен за задните ти части. Виж какво е твоето дупе и научи как да избереш идеалните дънки:

Широк ханш
Ако дупето ти е съвсем нормално, но страдаш от проблема с широкия ханш, значи и то самото изглежда доста по-голямо, отколкото всъщност трябва да бъде. За теб са идеални разкроените в долната част на крачолите дънки (тип „чарлстон“), които балансират пропорциите. Освен това избирай по-тъмните цветове на денима, както и умерено ниската талия.

Тесен ханш
Ти си щастливка, която има тесен ханш и малко дупенце. Идеални за теб са ултра модерните дънки в ярки цветове – лилави, жълти, зелени, червени, както и белите дънки, които оптически разширяват ханша. Избери още малките джобчета, които приковават вниманието.

Плоско дупе
Страдаш от проблема с плоското дупе? Ако все още не си се наканила да отидеш във финеса, за да го повдигнеш, създай оптическа измама с дънки с чудати задни джобове. Изборът е наистина голям – с капси, метални пирамидки, камъчета, мъниста, цветни шевове. Трябва ти нещо, което ще излъже простото око, че отзад си скрила истинско съкровище.

Щръкнало дупе
Искрено ти завиждаме за бразилското дупе, което притежаваш. Затова ще те посъветваме да избереш дънки без задни джобове – напълно изчистени, така че да показват сочните ти задни части в цялото им великолепие. И все пак не забравяй, че дънките трябва да са по-дълбоки, за да могат да съберат съвършенството в себе си. Иначе рискуваш бельото ти, заедно с бузките, да изскочат отзад.