Регистрация
като диструтор на Prouve


Без начално вложение


Печелете допълнителни доходи чрез директни продажби на качествени продукти

Научи как

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПАНИЯТА PROUVÉ

информация за фирма Prouve

PROUVÉ Е ПОЛСКА КОМПАНИЯ,
ОСНОВАНА ПРЕЗ 2017 Г.

Prouve предлага своите парфюми, почистващи препарати, натурална минерална козметика и продукти за лична грижа и красота на принципа на мрежовия маркетинг (МЛМ). По тази причина не може да ги намерите във физическите магазини, а можете да ги закупите единствено от регистриран дистрибутор.

С постоянство и иновативност компанията развива успешни екипи от партньори в повече от 30 страни.

Prouvé се отличава не само с изключително качествени продукти на достъпни цени, но и с грижа за околната среда. Компанията използва технически иновации и открития в областта на химията, за да улесни живота на крайния потребител.

При производството на препарати е минимизирана употребата на алергени, белина, парабени и SLS. Всички опаковки са биоразградими и напълно рециклируеми. Продуктите не се тестват върху животни.

Парфюмите на Prouvé съдържат 20% натурални етерични масла, което ги поставя в категория парфюм. Произвеждат се в Грас, Франция и идват със сертификат за автентичност.

Компанията закупува еквивалент на формулите, използвани за производство на популярни марки, като премахва всички вредни съставки. Така вие може да се насладите на любимия аромат, на по-изгодна цена и напълно безвреден за вашето тяло.

ЗАЩО ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ КАТО ДИСТРИБУТОР

директни продажби prouve

Допълнителен доход

Чрез директни продажби, вие печелите от разликата между цена за партньори в официалния сайт prouve.com и цената по каталог за всеки продукт, която е регламентирана за всички партньори на компанията в България. Няма изискване за минимална поръчка, нито задължителни покупки всеки месец. Поръчвате когато и каквото решите.

пасивен доход prouve

Пасивен доход

С всяка поръчка, вие получавате точки, които през следващия месец се превръщат в бонус, под формата на отстъпка за следващи поръчки. Можете да печелите пасивен доход и като развивате структура от партньори под вас. Когато партньори във вашия екип правят поръчки, вие също получавате точки и така можете значително да увеличите пасивния си доход.

качествени продукти prouve

Качествени продукти

Ако търсите наистина качествени почистващи препарати, трайни парфюми или натурална козметика, можете да се възползвате от още по-ниските цени за партньори на Prouve. Зарадвайте себе си, близки или познати с продукти, произведени с напълно безопасни съставки. Сигурни сме обаче, че бързо ще се насочите и към директни продажби и развитие на ваш собствен екип.

КАК ДА СТАНА ДИСТРИБУТОР НА PROUVE

Ако искате да предлагате продуктите на Prouve, можете да се присъедините към нашия екип. За целта е нужна регистрация като дистрибутор в сайта на Prouvé, което става напълно безплатно и няма никакви допълнителни изисквания за първа поръчка. Следвайте стъпките за регистрация като независим дистрибутор на Prouve:

01

Отворете този линк в нова страница Регистрация >

Ако езикът на сайта не английски, може да го смените от иконката горе вдясно. Кликнете върху полето Country и изберете България. Полето Sponsor number е автоматично попълнено и не въвеждате нищо.

Регистрация в Prouve - стъпка 1

02

Въвеждате вашите данни на ЛАТИНИЦА

Попълвате вашите име, фамилия, email, телефон, дата на раждане. Оставяте маркирано полето Natural person. В полето Confidentiality отбелязвате Show my personal details, които ще са видими САМО за вашия спонсор. По този начин ще можем да се свържем с вас след регистрацията ви.

Регистрация в Prouve - стъпка 2

03

Попълвате вашия адрес, на който ще ви се доставят пратките

Попълнете пощенски код, град, улица и номер на къщата/апартамента. Държавата е автоматично попълнена от стъпка 1.

Регистрация в Prouve - стъпка 3

04

Съгласявате се с условията на Prouve

В тази стъпка задължително е само първото поле - че сте съгласни с условията на програмата. В останалите полета може да не отбелязвате нищо. Кликвате най-долу в страницата бутона Register.

Регистрация в Prouve - стъпка 4

05

Активация на профила

Ако сте попълнили правилно всички полета, ще получите имейл с линк за активация на профила. Кликнете на този линк. Веднага след това ще получите нов имейл с вашата парола за вход в prouve.com. След като се логнете, можете да смените паролата си с друга - от падащото меню на профила избирате My Account и скролвате до секция Change password for the account, където въвеждате старата парола, след това новата 2 пъти и натискате бутона Change password.

06

Свържете се с вашия спонсор

Моля, след като направите своята регистрация като дистрибутор на Prouve, пишете ни на имейл orders@justproveit.bg, за да ви предоставим допълнителна информация и полезни съвети относно предимствата и възможностите да бъдете дистрибутор! Ако имате трудности при регистрацията, ние ще ви помогнем - просто ни пишете на посочения имейл.