Prouve каталог с продукти - парфюми, препарати

Представяме ви каталога на Prouve за 2021 година на български език с всички предложения за парфюми и почистващи препарати.

Отвори каталога в пълен размер

Изтегли каталога на Prouve като PDF

Поръчайте любимите парфюми на Prouve

Поръчайте качествените препарати за дома Prouve

МЛМ компанията Prouve стартира в Полша през март 2017 г. и нейните чудесни продукти вече успяха да завладеят сърцата на много хора по света. Продуктовата гама включва както уникални парфюми с дълготраен аромат, произведени от висококачествени френски масла, така и други нежни към кожата козметични продукти, чиято формула е базирана на естествени съставки.

Също така, Пруве предлага и невероятна битова козметика и почистващи препарати за дома. Но нека да разгледаме по-подробно основните линии, за да се уверим, че те са точно това, от което се нуждае всеки модерен, ориентиран към екологичното мислене, човек.

Парфюми Prouve

Може да изразите себе си и своето настроение чрез нежните ухания на парфюми Prouvé по всяко едно време на денонощието и при всеки повод. Вдъхновена от френския подход към красотата, компанията успя да създаде елегантна и вечна линия от дамски и мъжки аромати, така че да отговори на търсенията на всички фенове на изтънчени, ексклузивни аромати. Сочни плодове, затоплящи дървесни нотки, ароматни подправки и свежи цветя – всичко това няма как да ви остави безразлични.

Козметични продукти от Пруве за ежедневна грижа

Няма жена, която да не си мечтае да има нежна, гладка и мека кожа, но вече няма нужда да мечтаете, а може директно да се възползвате от неповторимите продукти, които Пруве създаде специално за вас. Серията за ежедневна грижа е специално разработена така, че да осигурява максимална хидратация и да добави неописуема свежест.

С нея ще изглеждате винаги перфектно и можем спокойно да твърдим, че използването на тези продукти вероятно е най-лесният начин жените да се радват на комфорт и добро самочувствие през целия ден.

И тъй като, както е известно, красотата ще спаси света, от компанията са уверени, че продуктите, с които се грижим за своя външен вид, трябва да ни носят огромно удоволствие, да се нанасят лесно и да са с максимално ефективно действие. Френските стандарти за красота се фокусират върху позитивната енергия и щастието.

Ето защо, почерпили от тази философия, специалистите на полската компания се грижат да осигурят на дамите възможно най-висококачествени козметични средства. Защото всяка жена заслужава да бъде красива.

Препарати Prouve

Сред тях са чудесните и абсолютно безвредни препарати за почистване, например на кухнята, банята и всяко едно друго помещение, с чиято помощ всичко се случва бързо и лесно. Вече може да се грижите за дома си по начина, по който ви харесва и без да рискувате здравето си.

Защото всички съставки от почистващите препарати на Пруве са напълно естествени, без химически добавки и опасни вещества. Същото важи и за серията перилни препарати, с които си гарантирате експертна грижа за любимите дрехи на цялото семейство.