Мода

Бъдете стилни с модните дрехи за сезона

модни дрехи за сезонаАко искате да сте в унисон с най – новите модни тенденции сега е моментът да направите място в гардероба си за малко дрехи. Не се бавете, защото лятото вече е на прага ни и е време за почивки, забавления и разбира се безкрайни разходки по морския бряг. Това лято имате възможността да развихрите въображението си да се въплътите в хипи, модна икона или холивудска звезда, тъй като модните дизайнери тази година залагат на пълната свобода и разнообразните стилове. За всеки вкус има по нещо, за всяка дама има дрехи, които ще и лепнат като удобна ръкавица.

Ако сте по – екстравагантен тип, тогава за вас са много модерните това лято мини поли, малките ефирни цветни рокли или късите панталонки, които стоят секси на всяко женско тяло. Не забравяйте и тесните дънки от деним и полупрозрачните ефектни ризи, които ще ви изстрелят сред модните икони.

Ако сте дама, която обича класическите дрехи, тогава задължително трябва да се сдобиете с класическа малка черна рокля, риза с богата дантела и свободно падащ по тялото панталон с висока талия.

Модните цветове това са толкова много, че отново е въпрос на лични предпочитания на кои от тях ще се спрете. Дали ще изберете класически комбинации от бяло и черно или ще се насочите към свежите, ярки летни цветове и цветни и животински принтове зависи единствено от вас, но в каквито и цветове да изберете дрехите си със сигурност ще сте модерни и актуални.

Мъжете също не са забравени и специално за тях модните дизайнери предлагат страхотни комбинации от спортно – елегантни костюми и ризи в ярки цветове. Панталоните от деним както винаги са на мода, като тази година много актуални са класическите, прави дънки. Разнообразието от тениски, блузи и спортни ризи за мъже и изключително голямо, но като цяло може да се каже – колкото са по – цветни и в ярки цветове толкова по – добре.