Бременност

Какъв ще е полът на бебето?

Какъв ще е полът на бебето?Древните владетели винаги са се вълнували дали ще имат син, който да наследи престола. Според легендата китайските императори са знаели начин как да определят пола на бъдещата си рожба, избирайки момента на зачеването. Те определяли месеца, през който да правят любов по специална таблица, която в продължение на векове била пазена в дълбока тайна. Според нея, ако жената е на 18 или 19 години, вероятността да забременее с мъжка рожба през нечетен месец от годината е много по-голяма. При 20-годишните жени- лятото било най-благоприятното време за зачеване на момче, а през зимата се сдобивали с женска рожба.

Авицена забелязал следната закономерност – жените на възраст 22 години най-често раждали момиче. След 28 годишна възраст, шансовете жена да зачене момче се редували през два месеца – януари, февруари, май, юни, септември, октомври.

Съществува и метод, според който полът на бебето може да се предопредели от кръвта на единия родител. Основно биоенергията и кръвта при мъжа се сменя на всеки 3 години, а при жената на 4 години. Според метода, този който има „по-нова кръв” определя и пола на детето. Трябва да се има предвид, че ако е имало голяма кръвозагуба(операция, аборт, кръводаряване и др.) – броенето започва от годината на кръвозагубата.

Френският учен и естествоизпитател Мишел Гоклен изтъква факт, че между хороскопите на родителите и децата съществува астрологическа връзка, подобна на генетичната. При предизвиканите раждания, това правило се нарушава. Секцио може да се направи в рамките на 2 седмици преди термина. Това е прекалено голям времеви диапазон, в който планетните позиции, най-вече на „бързите планети”(Луна, Меркурий, Венера) се променят значително, което рефлектира върху съдбата на детето.