Козметика

В търсене на дамски парфюми

парфюми за жениСъществува теория, според която ако комбинираме различните видове мъжки и дамски парфюми с подходящата дреха, ще засилим всички позитивни емоции и мисли около себе си. Как обаче да направим така, че облеклото и аромата ни да са в пълен синхрон? Ами, ето така:

Белите дрехи символизират нежността, чистотата, хармонията, светлината. Този цвят успокоява и помага на мозъка да си отпочине. Хубаво ще е ако го комбинирате с аромат с дъх на лимон и лавандула.

Жълтите дрехи предизвикват радостта, щастието, позитивната енергия. С жълто, доброто настроение ви е в кърпа вързано. Най-добре се съчетава с камфор, цитрусови плодове, лимон или риган, като по този начин ще изгоните лошите мисли и ще помогнете на усмивката си да излезе на дневен ред.

Оранжевото в облеклото подсилва ума и интуицията, помага при трудни избори и вземане на решения. Добра е комбинацията с кипарис, мандарини, портокал, канела, кориандър. С тях със сигурност ще влезете във форма!

Розовото е любим цвят най-вече на момичетата, олицетворява техните мечти и желания. Ето защо, идеално е съчетанието с дамски парфюми Prouve, ухаещи на роза или розово дърво. Този цвят също символизира хармония, нежност, обич и позитивни и нежни мисли и емоции.

Виолетовият цвят влия на настроението ни, като определя романтичните и носталгичните нотки в поведението ни. Той насочва мислите ни в положителна посока, като най-подходящи са ароматите от кедър, здравец и лайка.

Червеният страстен цвят е гаранция за добър старт на деня. Той съдейства за успехи в личния, професионалния и интимния живот. Добро съчетание със сандалово дърво, червена мащерка и карамфил.

Зеленият цвят действа успокояващи, положително и леко върху човешката психика. Благодарение на него се вслушваме в хората и се освобождаване от негативните емоции. Отлични комбинации с мащерка, розмарин, бор, градински чай.

Синьото е цветът на спокойствието. Един от най-търсените дамски парфюми, а мъжки, може би са тези, защото цвета не позволява за страха, тревогите, мъката, притеснението и стреса да достигнат до вас. С него чувствате свободата и без проблем се залисвате в сладки приказки. Добро съчетание с роза, лавандула и евкалипт.