Козметика

Bvlgari Man in Black е вдъхновен от мита за раждането на Вулкан

Bvlgari Man in Black е вдъхновен от мита за раждането на Вулкан

Дръзкият и харизматичен парфюм за мъже Bvlgari Man in Black е представен през 2014 година. С него емблематичният лейбъл Bvlgari празнува 130 години от основаването си. Ароматът е изключително мъжествен и дълготраен. Вдъхновен е от мита за раждането на Вулкан – Бога на земята, интерпретиран от съвременна гледна точка. Уханието се харесва на самоуверени мъже, които обичат да доминират.

Ароматната композиция на Bvlgari Man in Black е интензивна и запомняща се

Начално впечатление за това кехлибарено-цветно ухание създават нотките ром, тютюн и пикантни подправки. В сърцевината омайният букет от ирис и тубероза е съчетан с нотки кожа. Базата на аромата е съчетала бензоин, боб тонка и дървесни акорди.

Bvlgari Man in Black е проектиран от парфюмериста Алберто Мориляс

Доказаният майстор в ароматния бранш е роден през 1950 година, но още десетгодишен се премества в Швейцария. Започва да се занимава с парфюмерия през 1970 година, вдъхновен от статия във Vogue за френския парфюмерист Жан-Пол Герлен. Участвал е в проектирането на емблематични аромати за много от водещите марки, а едно от забележителните му творения е Bvlgari Man in Black. За кариерата си в парфюмерията, Мориляс заслужава многобройни отличия, в това число и престижната награда Prix François Coty през 2003 г.

Създателят на Bvlgari Man in Black определя себе си като “артист, който интерпретира емоциите на хората”

Според Алберто Мориляс парфюмерията е огледало на обществото – на интересите и вълненията, които го владеят в момента. Уханният майстор е убеден, че създаването на всеки аромат е творчество, в което парфюмеристът влага, както изкуство, така и част от личността си.

Вдъхновен от Средиземноморието, Мориляс винаги залага на нотки от този регион в композициите, които проектира. В сърцето на Bvlgari Man in Black се долавя чувственият полъх на тубероза и ирис.

Мориляс обича и експериментите с богатите мускусни нотки, които придават специфичен характер на уханията му.

Bvlgari Man in Black придава увереност и класа на всеки, който го носи

Парфюмът изгражда привлекателна и съблазнителна атмосфера, благодарение на изтънчената си и изискана ароматна композиция, проектирана от Алберто Мориляс. В уханието са преплетени в завладяваща хармония тютюн, ром, кожа, подправки и деликатни цветя. Bvlgari Man in Black е най-подходящ за есенно-зимния период на годината. Идеален е за специални поводи, тъй като повишава самочувствието и подчертава изтънчеността на мъжа, който го носи.

Заложете смело на Bvlgari Man in Black преди всяка важна среща. Дръзкото ухание ще ви направи по-енигматични и самоуверени, което задължително ще ви донесе успех!