Мода

Dior Sauvage е любим парфюм на мъже от различни поколения

Dior Sauvage е любим парфюм на мъже от различни поколения

Харизматичният и мъжествен аромат Dior Sauvage излиза на пазара през 2015 година. Фужерното ухание, в което хармонично са съчетани свежи и пикантни нотки, запазва своята популярност вече близо десетилетие. Ароматната композиция на Dior Sauvage е разработена от майстора парфюмерист Франсоа Демаши. За работата си по уханието той се вдъхновява от откритите пространства в дивата природа, от синьото небе над скалисти пейзажи, от нажежените от слънцето пясъци в пустинята, от свежия и цитрусов полъх на Средиземноморието. Всички тези представи за безбрежна природна красота са преплетени хармонично в композицията на парфюма от умелия естет.

Уханието на Dior Sauvage е изтънчено и балансирано

Първоначално впечатление за аромата създава свежата и жизнерадостна нотка на калабрийски бергамот от бреговете на Италия. В сърцевината са съчетани сечуански и розов пипер, лавандула, здравец и ветивер, пачули и смола елеме. Базовият акорд е преплел амброксан, кедър и лабданум. Пикантните нотки в Dior Sauvage придават мъжествена чувственост на аромата, която е умело балансирана със свежия и фин полъх на лавандула, здравец и цитрусови акценти. Идеалната хармония на уханния коктейл прави от Dior Sauvage парфюм подходящ за всякакви поводи, както през деня, така и вечер, през всички сезони.

“Дивият” парфюм на Dior е белег за сила и свобода

В превод от френски Sauvage означава “див”, а името описва по най-добрия начин характера на аромата. За лице на Dior Sauvage е избран актьорът Джони Деп, който идеално подхожда на концепцията за представяне на парфюма. Уханието бързо става любимо на мъже, които разчитат на своята сила, енергичност и стремеж към свобода и независимост. Те безрезервно вярват в своите качества и държат да ги подчертават при всяка ситуация.

Dior Sauvage съчетава класа и модерно излъчване

Както уханието, така и флаконът на парфюма отговарят на разбиранията за стил на мъже от различни поколения. Дизайнът на флакона е изискан и минималистичен, а магнитното затваряне е особено подходящо за съвременния динамичен начин на живот. Наситените цветове на опаковката съответстват на интензивния и многопластов аромат.

Dior Sauvage притежава добра проекция и дълготрайност

Уханието издържа над 8 часа след само едно нанасяне, което го прави подходящо за работното ежедневие или за разходка на открито през свободното време. Ароматът е силен и впечатляващ, без да натоварва околните, което означава, че спокойно може да го носите в офиса. Dior Sauvage е изискан и отлично балансиран аромат, който ще ви донесе много комплименти за отличния вкус и забележителен стил. Заложете на Dior Sauvage при всякакви специални поводи през деня или вечер и със сигурност ще направите впечатление!