Козметика

Как да използвам спирала?

спирала1. ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА СПИРАЛА …

С толкова много различни видове спирала, е важно да изберете тази, която най-добре подхожда на всеки отделен случай. Бих препоръчала спирала за удължаване за през деня, и спирала за извиване /сгъстяване за вечерно излизане!

2. ИЗБЕРЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ВАШИЯ ЦВЯТ …

Ако имате рижави или руси мигли, изберете светло кафяво за по-неофициални случаи, и тъмно кафяво за нощно време. Ако имате тъмни мигли, използвайте тъмно кафяво или черно през деня, и черно за повече драматизъм през нощта.

3. ИЗВИЙТЕ МИГЛИТЕ СИ …

Когато вече сте решили коя спирала да използвате, първо нанесете целия друг грим върху очите си. Лично аз намирам, че подплатените „маши“ за мигли правят това много по-добре, тъй като металните изглежда просто огъват миглите.

4. ВНИМАВАЙТЕ, КОГАТО ИЗДЪРПВАТЕ ЧЕТКАТА …

Издърпайте четката с едно движение, тъй като изпомпването вкарва въздух в тубичката и това може да доведе до изсушаване на спиралата. Това може също така да позволи навлизането на бактерии. Уверете се, че и четката, и горният ръб на тубичката също са чисти, в противен случай няма да се получи гладко прилагане.

5. НАНАСЯНЕ ВЪРХУ ГОРНИТЕ МИГЛИ …

Поставете четката от основата на горните мигли. Бавно я движете нагоре към върха със зигзагообразни движения. Дръжте четката под ъгъл, за да добавите повече извивка и изразеност, и внимавайте да не мигнете за няколко секунди, докато изсъхне. Нанесете втори слой за повече драматизъм.

6. НАНАСЯНЕ ВЪРХУ ДОЛНИТЕ МИГЛИ …

Използвайте много по-малко спирала, и започнете от долния клепач. Бавно издърпайте надолу, за да оцветите долните мигли.

7. ПРЕМАХВАНЕ НА ИЗЦАПАНИ ПЕТНА ОТ СПИРАЛА …

Използвайте памучен тампон или тупфа за уши за отстраняване на спирала около очите. Можете да извиете миглите повторно и да нанесете спиралата наново, ако смятате, че е необходимо.