За дома

Предимства на дограмата

Предимства на дограматаКогато избирате Вашата дограма Вие инвестирате в продукт за цял живот.

– ПВЦ дограмата (поливинилхлорида) не корозира, благодарение на многокамерната си конструкция е много добър изолатор.
– Вграждането на стоманени усилители в профилите осигурява висока здравина.
– Екологично чист продукт.
– Дълготрайност на цвета.
– Алуминият е много ценен материал,който не старее.
– Алуминият е негорим материал. Начинът му на сглобяване предразполага към изработката на специфични архитектурни решения.

Тези качества го правят желан при обществени сгради, болници,детски заведения и други със специфични изисквания. А възможността за избор на цвят по RAL дори и при единични бройки, както и поставянето на стъкла и стъклопакети с различни дебелини го прави желан във оформлението на сгради,офиси и жилища с по-изискан стил.

Между многобройните предложения на пазара е трудно да се избере вида на профила и материала. Нашите материали притежават всички необходими заводски сертификати. Именно за това нашите консултанти ще Ви посъветват на какво точно да заложите в зависимост от местоположението на прозорците, Вашите предпочитания относно материал, и още много други критерии. Но при всички случаи съгласувани с Вас и съобразени с Вашия бюджет.

Със сигурност на какъвто и продукт да се спрете Вие ще сте взели правилното решение! Просто се доверете на Вашият вкус!

Правилна експлоатация

За да функционира прозореца/вратата/правилно е необходимо да се спазят някои изисквания,като се започне още след самия монтаж:

Не отстранявайте подложките/трупчетата/,които са поставени между касата и зидарията.При довършителните дейности/измазване и шпакловане/те ще останат в мазилката.Подложките осигуряват правилното функциониране на крилата на прозореца или вратата.

След монтаж почистете долната каса с помоща на прахусмокачка/възможно е наличието на метални стружки,които ако не се отстранят след време могат да станат предпоставка за образуване на петна от ръжда/.

След монтаж да се отстрани защитното фолио.За предпазване от замърсяване при последващи ремонтни дейности около дограмата,използвайте специално защитно фолио.