Взаимоотношения

Провери колко си миличка! Тест

тест колко си мила

1. Симпатичен, млад, но обикновен младеж, с когото току-що се запозна, те кани на среща. На теб ти се остава повече вкъщи, наслаждавайки се на любимия сериал. Какво ще направиш?

а) Казваш му блага лъжа. Например, че имаш среща с приятели и ще го отложите за следващата седмица (естествено, ако се чувстваш отегчена и самотна).

б) Триеш номера му, защото нямаш време за незначителни и посредствени мъже.

в) Виждаш се с него, тъй като ще се чувстваш крайно неловко, ако го отрежеш. Все пак човечецът не е виновен, че вместо на 30, изглежда на 42. Може пък да излезе свестен тип.

2. Съботен брънч с обичайната група приятели. Всички са си хапнали и пийнали достойно, плащат уж за изконсумираното, но парите на масата с малко не достигат… Ти:

а) Бързичко си допиваш кафенцето и излизаш навън да говориш по телефона в опит да избегнеш разправиите. Оставила си точно за своята сметка!

б) Преглъщаш големият залък и оставяш пари, дори никак да не ти се иска. Само мир да има!

в) Обръщаш се към всички, че всеки е длъжен да даде допълнително, за да се покрие цялата сметка. Така според теб е справедливо.

3. В последната минута получаваш покана от шефа си за голямо събиране на фирмата, което може да се окаже доста важно за теб. Същата вечер, обаче ти си имаш своите планове – трета среща със сладура от офиса на петия етаж.

а) Правиш две в едно, като молиш гаджето да дойде с теб на служебното събитие.

б) Отменяш вечерята с гаджето.

в) Отиваш на вечеря с гаджето, но умираш от яд, виждайки фейсбук страниците на своите колеги.

4. Ти и гаджето ти сте планирали пътуване по случай първата ви годишнина. Той желае да отидете на ски, защото това е един от любимите му спортове, а ти никога не си си представяла, че ще се спускаш по писта. Какво казваш:

а)  „Окееееййй“ и след това изпитваш яд, ужас и страх едновременно.

б) „Мило, нека направим компромис и да отидем в хотел, в който има и голям СПА център“.

в) „Ти ще си караш сам ските, а ако не искаш можеш да дойдеш да ме гледаш как се препичам по бански цял ден на някой остров! Никога няма да ме видиш как се излагам по пистите. Решавай!“

5. Съквартирантката ти отново е оставила купчина мръсни чинии в мивката. Нищо, че й напомняш всеки път да си ги измива.

а) Оставяш й злобна бележка или снимаш чиниите й и ги пускаш във фейсбук с „приятен“ пост.

б) Пращаш й съобщение, предлагайки й график за домакинската работа. Стараеш се по всякакъв начин да запазиш добрия тон и да няма скандали.

в) Измиваш ги, както винаги. Чувстваш се наудобно и гузно, защото тя може би има други грижи на главата си.

Резултати: 

1. А-1, Б-0, В-2

2. А-0, Б-2, В-1

3. А-1, Б-0, В-2

4. А-2, Б-1, В-0

5. А-0, Б-1, В-2

Резултати от теста: 

От 0 до 3 точки

Всичко се върти около теб!

Ти не си никак миличка. Може да се класираш за ролята на Мерил Стрийп в „Дяволът носи Прада“. Има, обаче един проблем, че ако продължаваш да се държим по този начин, има вероятност да загубш много приятелства. Съветваме те да смекчиш тона и да помислиш и за другите.

От 4 до 7 точки

Ти си любезна и възпитана

Ти си по-скоро възпитана, отколкото мила. Винаги поставяш приятелите и семейството в решенията си, но не даваш някой от тях да ушравлява живота ти. Ти си много добра за себе си.

От 8 до 10 точки

Оставяш себе си за най-накрая

Оле…оле.. Би се отказала от любимото си палто, стига само някои да те помоли да му го дадеш! Ти си твърде мила и поставяш другите хора на първо място, което често ти изиграва лоша шега. Пренебрегваш собствените си чувства и емпоции, в името на това някой друг да бъде щастлив. Хубаво е да правиш саможертви, но чак пък толкова?! Ти трябва да си измислиш нова мантра. Повтаряй на глас: Ще правя неща, от които ще се чувствам щастлива!