Интересно

Защо да купя бебешка количка 3 в 1, а не 2 в 1

Защо да купя бебешка количка 3 в 1, а не 2 в 1

Когато се появи малкият бебок е определено ясно, че пазаруването за него е от изключителна важност и желанията на родителите за шопинг отиват на втори план.

Знаете ли, че Бебешката количка е един от най-верните помощници при отглеждането на децата. Това е 1 от най-необходимите неща за бебетата, защото служи за отдих и разходки. Така на вид простичката задача да отидем до магазина или да поръчаме бебешката количка не е задължение, а събитие, което притежава в себе си приключенски характер. Нужно е малко повече внимание, придружено с търпение, за да бъде купена най-подходящата количка 3 в 1 или 2 в 1.

Предстои родителите да се запознаят с многообразието от бебешки колички, които да гарантират удобство и безопасност за мъника.

За да бъде сигурен всеки родител, че това е по-добрата от най-добрите стоки е препоръчително да фокусира  вниманието си върху определени критерии.

Дали да бъде комбинирана бебешка количка 2 в 1 или 3 в 1, или обикновена.

Функционалността е основен критерий, свързана е с отговора на въпроса: Какво да избера?

Трансформираща се функция, разглеждаме 2 в 1 и 3 в 1. Те се наричат и модулни, съдържат летен и зимен кош и или столче за кола. Създават удобство при транспортиране на новороденото. Към тях биха могли да се прикрепят различни аксесоари и да бъде осигурена безопасност на децата, а родителите да си гарантират спокойствие.

Бебешките колички 2 в 1 притежават два коша, един за новородено и летен кош. Те с изключителна лекота могат да се поставят върху конструкцията с шасито. Кошът  не е тежък и може да бъде от полза на родителите не само при разходка, но и в домашни условия. Бебето може да спи в различни пози до към навършването на 6 месечна възраст и малко след това. Конструкцията на количката 2 в 1 позволява стабилно закрепване на необходимите аксесоари. Този вид бебешки колички са определено насочени към тези родители, които имат желание столчето за кола да си бъде в автомобила или за такива семейства, които не разполагат с моторни превозни средства. Кошът е много лек и удобен за разходки.

Бебешките колички 3 в 1 притежават кош за новородени, летен кош и столче за кола това са  има 3 функции,

  • да осигури безопасност на детето при пътуване;
  • да се вози детето в количката;
  • да бъде пренесено на ръце.

Моделите 3 в 1 притежават гъвкавост и са практични, мултифункционалността не е за сметка на качеството  и е постигнат стремеж към подобряването му.

Моделите бебешки колички 3 в 1 са практични и модерни, иновативни са, предразполагат клиента към по-добър избор. Тези модели дават на родителите и детето повече свобода и гарантират спокойствие във всички. Който избере да, закупи такива модели бебешки колички може да получи сходни продукти на цени, като за приятели. Голяма е вероятността, когато продуктите са от един и същи бранд да имат значителни прилики и идеално се допълват един с друг.  Те са изключително адаптивни.

Повечето възможности на бебешките колички 3 в 1 ги правят все по-предпочитани и все повече и повече можем да ги видим на пазара. Ако все още се колебаете, допитайте се до експертите на tedko.bg и получете необходимата консултация  за правилния избор.