Мода

Бъди секси и в неговите дрехи

Бъди секси и в неговите дрехиАко кантарът ти показва, че си напълняла, не се шашкай. Докато свалиш заветните килограми, можеш да прикриеш тлъстинките или подутият корем с няколко удобни дрешки от неговия гардероб, в които ще продължиш да изглеждаш секси и женствена.

Открадни му ризата
Облечи някоя от неговите ризи, навий ръкавите до лактите, а през талията или точно под бюста пристегни с един ластичен колан, който да подчертае формите, но в същото време да прикрие недостатъците.

Съчетай смело с клин, тъй като дължината на горната дреха ще прикрие едновременно любовните дръжки, но и наедрялото дупе и задължително обуй високи токчета, които да издължат силуета ти.

Последното нещо, което задължително трябва да сложиш са едри обеци на пробрана в небрежен кок коса.

Обуй неговите дънки
Ако имаш смущения, че дупето ти е по-голямо от последния път, в който се погледна в огледалото, не се свени да заемеш един чифт дънки от неговия гардероб. Можеш да ги съчетаеш както със спортни обувки, бяла ризка и сива жилетка, така и с черно поло и токчета. Напоследък широките, леко смъкнати панталони в комбинация с високи обувки са страшен хит, така че какво пък. Експериментирай и ти.

Сако? Защо не
Ако гаджето ти е по-слабо в рамената, помоли го да ти услужи с някое от неговите сака. Комбинирай с най-обикновена блузка, тъмно сини дънки и кафяви ботуши. Подчертай талията с тънък кафяв колан и не забравяй едрите дървени гривни. Така ще си най-горещата мацка в офиса и никой няма да забележи, че коремчето ти се е подуло.

А сега се погледни в огледалото и отречи, че си секси.