Мода

Шест секси идеи за убийствена зимна визия

Шест секси идеи за убийствена зимна визияКой е казал, че като падне снегът, и трябва да покриваме телата си от главата до петите в някакви кофти безформени дрехи, в които се чувстваме не просто ужасно, ами безлични.

Дори в студовитите зимни дни можеш да си адски гореща. Единственото, което ти трябва, са свежи идеи.

От сега ти казваме – тук не поощряваме пухкавото зимно яке, което те обезформя, токчетата са на почит, а ръкавичките – просто един аксесоар, с който маникюрът е на показ, а погледите – вперени в теб.

Инвестирай в готино палто
Вместо да се опаковаш с пух, все едно че ще те пуснат по стръмното и трябва да се случи безболезнено, заложи на вталено сако с голяма яка и средна дължина. Увери се само, че ще покрива роклите, които ще носиш през зимата. Не е готино да стърчи някакъв плат отдолу, дори и само докато излизаш от таксито, за да влезеш в бара.

Балансирай обемите
Големите кожени чанти, в които можем да поберем от червило, през маша за коса, до още един чифт обувки са хит тази зима. Само внимавай да не прекалиш с обемите. Ако заложиш на този моден аксесоар, якето трябва да е късо и вталено, а дънките задължително тесни като клин. За още по-убийствена визия избери и шал в ярък червен цвят, който да те открои от тълпата хора, облечени в черни или тъмно сиви краски.

По-добре перелина
Вместо зимно яке, избери дебел пуловер и топла зимна перелина, с която да покриеш рамената си. Същото може да направиш и с плетено пончо или дебел шал. Готино, нали?

Нека бъде ток!
Виж сега, няма да те пращаме на разходки в планината. Ти си градско момиче. Я събуй равните ботуши и се качи на секси токчета!

Подчертай талията
Няма нищо по-яко за този сезон от тънък кафяв колан, увит около талията ти, но след като си облякла черното или млечно бялото си плато. Повярвай!

Вкарай рокерски елемент
Или както се пее “I love rock’n’roll!”Заложи на ръкавици с изрязани пръсти и кожен клин, който да подчертае сладкото ти дупе.