Мода

Дамска чанта според повода

Дамска чанта според поводаЧантата е не просто стил, но и удобство. И не просто мода, но и лично предпочитание. Tя е верният приятел вече не само на жените, но и на мъжете и побира всякакви джаджи: от важни, до непотребни, само и само, за да ви накара да се чувствате по-спокойни и сигурни, че всичко необходимо си е във вас и няма нужда да припкате до дома за червилото или телефона. Но как да подберем най-подходящата чанта? Всеки ли може да носи всичко, кое е модерно и кое не? Разберете сега:

Голяма чанта с къси дръжки
Да, големите чанти са хитът за този сезон, Но не залагайте на тях, ако сте миньонче, защото поемате риска да се загубите в нея. Тя обаче безспорно е най-удобният избор, защото можете да набутате вътре от ключове, документи, пари, през гримове, лаптоп, дезодорант, до лак за коса, връхна дрешка и бутилка минерална вода.

Малка чанта без дръжки
Не се заблуждавайте, че това е чанта за ежедневна употреба. Много млади момичета правят грешката да излязат на кафе в ранния следобед с една стилна чантичка, побираща едва телефона и парите им. С размерите на портмоне, тя е подходяща за коктейлни вечери, изискани мероприятия, официални събития.

Стилна чанта за работно време
На работа не бива да си позволявате шарени пера, камъчета и бродерии. Изберете чанта от естествена кожа, в цвета на обувките, с удобни меки дръжки и много отделения за вещи от различен тип.

Малка чанта с дълга дръжка
Удобна, цветна, с пайетки или от плат, малката чантичка с дълга дръжка, която да увиете през тялото, е точният избор за разходка в парка или по магазините. Не товари, нито пък пълни ръцете ви и за това е подходяща за обиколки насам-натам.

Плажната чанта
Преди време единствените плажни чанти бяха от онези големите, найлонови, дето събират купища кърпи, лосиони за тяло и слънчеви очила. Сега това не е така. Плажната чанта може да не бъде толкова голяма и водоустойчива, защото с кърпата за плаж можете да създадете пола или рокля, увивайки я около тялото си. Задължително обаче тя трябва да има джоб за пари и ключове, независим от останалите и даващ възможност да се носи отделно като портмоне.

Раничките не са на мода!!!
Не експериментирайте какво би се получило ако сложите на гърба си малка лачена раничка. Те просто не са на мода. Първо, че е лесно да отмъкнат ценна вещ докато се бутате по магазините с намаления на стоки, второ, че наистина не е на мода. Просто я изхвърлете.

Паетите се завръщат
Диско стилът се завръща не само по музикални клипове и модни дефилета, но и в гардероба на всяка една от нас. Изберете своята блещукаща малка или голяма чанта и бъдете звездата на вечерта.

Направете правилния избор на чанта и се насладете на нейната мултифункционалност, съчетавайки стил и удобство.