Козметика

DD крем

dd кремМодата на буквените кремове не спира, като на пазара се появява и DD кремът. Странно, козметичната индустрия предсказва нещо съвсем различно за DD крема. Каква е разликата му с останалите – ВВ и СС крем?

Ще ви призная и аз съм объркана за разликите между всички тези видове кремове. Та ние вече имаме оцветени овлажнители! Дали от тези нови кремове наистина има някаква полза или са просто още един от „умните” продукти, които компаниите се опитват да ни продават?

ВВ кремовете- blemish balm или beauty balm кремовете, попадат в категорията на тонираните овлажнители, които ги превръщат идеални не само за летния сезон.

СС кремовете коригират цвета на кожата и в допълнение имат голяма част от съставките на ВВ крема. Ако сте загрижени за своя неравномерен тен може да опитате със СС крем.

DD крем – DD кремовете са следващата еволюция, превежда се Dynamic Do-all крем, и е представян като по-добър от ВВ и СС крема. Според създателя му, той защитава кожата, съдържа формули срещу увреждането и, като осигурява свежо покритие, овлажнява, усъвършенства и гарантира подобряване на кожата и тена с течение на времето.