Мода

Гумени ботуши – как да ги носим

Гумени ботуши – как да ги носимДоскоро ги виждахме на краката на градинарите, после те се превърнаха с в моден аксесоар, на когото британките не можеха да устоят, а сега и в България узряхме да сме истински фешън градски момичета с гумени ботуши и самочувствие.

Нова модна вълна заля издигналите в култ модата жени. Гумените ботуши, които – да си го признаем – са истинско предизвикателство за онези мацки, свикнали да бъдат номер едно в модните среди.

Пък и ако не сме Кейт Мос, значи не всяка от нас може да изглежда добре само като нахлузи един от онези плъзнали по всички магазини чифт.

Именно затова модните марки пускат нови и нови модели, все различни като концепция и дух, който носят, за да ни улеснят максимално.

Така има такива, които досущ имитират крокодилската кожа, решени са в черно и могат да бъдат съчетани с черни дънки и дълга бяла риза, която да покрива дупето ни. Чантата – задължително кожена и мнооого голяма.

Шантавите флорални и геометрични мотиви пък са за смелите мацки, които знаят, че розичките по обувките им ще се комбинират чудесно с един шал в същите цветове, а късото тъмнозелено еко кожено яке е чудесен избор, ако ботушите им са гумени и в кафявата гама.

Най-хубавото от всичко обаче е това, че тези обувки не отстъпват по нищо на добре познатите ни кожени – те са с различна височина, подметка и връх на обувката.

А са и практични – с тях никога няма да си намокрим крачетата, нито пък да замръзнем, защото производителите са сложили дебел слой памучна подплата.

И така, вече съвсем спокойно можеш да се откажеш от неудобните елегантни токове и да заложиш на практичните и не по-малко фешън гумени ботуши.