Мода

Кралицата на плажа с точния бански

точния банскиЛятото дойде и всеки гледа да избяга от родния град и за поне седмица да се наслади на полъха на морски соли по родното Черноморие или в чужбина. Но плажните приключения си крият своя риск: дали сме гладували и спортували достатъчно за секси тяло, което да демонстрираме или сме се подвели по горещините и наблегнахме на сладоледените изкушения. Единственото спасение във втория случай е изборът на най-подходящ бански, който да придаде на телата ни стройна и секси фигура, да повдигне задните части и да покаже гърдите ни в най-добра светлина. Ето с какво трябва да се съобразим при закупуването:

Малък бюст:
Ако имаш проблеми с размера на гърдите си, то вземи бански с банел и твърди чашки. Триъгълниците са нож с две остриета и по-често се случва да не уцелиш точната форма, но ако все пак държиш, нека чашките са с много декорации или реснички, които да създават илюзията за обем.

Нормален бюст:
Надарена си със съразмерни за тялото ти гърди? – Това е чудесно. Можеш да експериментираш и с триъгълници, и с чашки. Но и в двата случая обърни внимание на формата. В желанието си да демонстрираш чудесните си гърди не загърбвай правилото: добре изрязан, но не прекалено, повдигащ и приближаващ гърдите максимално една до друга.

Голям бюст:
Няма нужда да криеш това, което природата ти е дарила. Нито да се срамуваш и стесняваш. Единственото, с което трябва да се съобразиш е, че горнището на банския трябва да повдига бюста ти максимално (е, не чак до сливиците), така че да не изглежда като значително притеглен от гравитацията.

Малко дупе:
Ако имаш малко дупе, то късите панталонки не са за теб. Избери невероятната комбинация с форма „прашка-боксер“, която визуално ще го прави по-обемно и пищно.

Голямо дупе:
Страдаш ли от целулит и възголямо дупе, вземи си боксер или немного изрязана бикина с висока талия отзад, която да го покрива напълно.

Плоско дупе:
Прашката определено не е за теб. Изключи високата талия и си вземи такива долнища, които да не създават впечатление за смъкнатост. Избери бански, който има щампа отзад или такъв с някакви джобчета.

Липса на талия:
Ако талията ти липсва, заложи на аксесоарите. Вземи си метално коланче, което да подчертава талията или цял бански с лента около нея. Ниските талии само биха подчертали правите форми, за това недей да си купуваш плитко долнище.

Голямо коремче:
Коремчето се прикрива или от цял бански или от дълбоко долнище с висока талия, в която да прибереш излишните телеса.

Бричове:
Типа къси панталонки ще поскрият малко бричовете ти, но чудесна работа ще ти свърши и плажно шалче от ефирна материя, което да завържеш около кръста.

Идеален силует:
Можеш да експериментираш с всичко: ти си избрана за секси кралица, така че цял или на половинки, с ниска или висока талия, прашка, боксер или бикина, триъгълничета или чашки: всичко ще ти стои добре. За това заложи на аксесоарите: гривничка за глезен, големи слънчеви очила, плетена шапка.

Плажът вече не е Ад, момичета. А повод да направим хубав тен, да се забавляваме с приятели и да демонстрираме телата си.