Мода

Идеи за стилна визия през зимата – най-подходящите цветови съчетания

Идеи за стилна визия през зимата – най-подходящите цветови съчетанияНамирането на подходящо зимно облекло понякога може да се окаже едно неочаквано трудно решение, особено ако не искате да правите компромис нито по отношение на красотата, нито по отношение на комфорта и топлината. Добрата новина е, че все пак съществуват някои трикове за да направите така, че „хем вълкът да е сит, хем и агнето да е цяло“.

Това, че е студено, не означава, че вашето облекло трябва да е скучно, нали?

Уютно кафяво и бяло

Запомнете тези два цвята – по отношение на модната и стилна зимна визия те могат да ви помогнат много. Кафявият и белият цвят са всичко, което ви трябва, за да изглеждате повече от страхотно. Може да изберете топло пончо в бежово-кафявата гама и да комбинирате с пухкав бял шал. Или пък обратното – бяло пухено яке ще изглежда прекрасно в съчетание с тъмно кафяв, топъл шал.

Красотата на синия цвят 

Тя е безспорно неотразима, но повечето от дамите са свикнали да гледат на сините нюанси като на вариант единствено за горещите летни дни. Да, вярно е, че синият цвят символизира прохлада, но в съчетание с червено или черно може да се превърне в идеален избор и за зимната ви визия.

Наситени пастелни тонове 

Тяхната красота е зашеметяваща, а и сами по себе си предизвикват усещане за топлина. Затова ако все още не сте си набавили зимни тоалети в такива цветове, побързайте да го направите. Подхождат си идеално с повечето цветове от палитрата, така че няма да ви затруднят да ги комбинирате.

Злато и тюркоаз

Това е една особено интересна и много актуална цветова комбинация – прекрасна за студените зимни дни! Злато и тюркоаз ще ви спаси от скуката и ще ви гарантира чудесна визия дори и когато температурите навън са минусови. Златистите оттенъци въздействат затоплящо, а контрастът с тюркоаза допълнително повишава градуса на настроението.

Източник: магазин за обувки mes.bg