Мода

Избери правилните дънки

дънкиВсички ние имаме своите недостатъци, но хубавото е, че има достатъчно начини да ги прикрием. Един от тези начини са и дънките. Те са популярният, клиширан вариант на панталон, който се внедри като неизменна част от гардероба на всеки – от малките деца, през тинейджърите, до по – улегналите. А и ние жените все сме недоволни, че не можем да се вмъкнем в чифт последните останали и много “фешън” дънки от витрината на магазина. Е, какво пък. Не сме длъжни да имаме идеалната фигура, за да изглеждаме добре в дънки. просто трябва да подберем подходящия модел. Ето няколко съвета, които биха ви били от полза при следващата “окупация” на магазините:

Ако имаш идеалните пропорции:
Тогава няма от какво да се притесняваш, стига да се намира в наличност точен размер. Дали ще са дънки с много ципове, щампи, джобчета, паети или каквото си пожелаеш – нямаш проблем за разрешаване.

Ако имаш момчешко дупе:
Подходящи за теб ще бъдат изчистени модели, с не много ниска талия и стеснени в глезените. Комбинирай с подходящ за сезона прилепнал топ и равни обувки.

Ако имаш недобре изразена талия:
Дънките със странично разположени джобове отпред са идеалния вариант. Тези детайли придават по голяма широчина на ханша ти, заради страничния отвор. Така ще се увеличи оптически ханша, което моментално стеснява талията.

Ако имаш дълги крака:
Знаеш, че токчетата не са особено подходящи ако краката ти са ама прекалено дълги. Но тук не говорим за обувки, а за дънки. Дънките с ниска талия смаляват дължината на бедрото. За да все пак подчертаеш хубавите си със завидна дължина крака, купи такива със стеснение при глезените. Те са много модерни този сезон,а на теб ще прилягат фантастично.

Ако имаш широк ханш:
Внимавай с разположението на задните джобове. Колкото по надалече са разположени, толкова по – широк ханш ще придобиеш визуално. За това потърси такива, със средно големи и близко разположени джобове. Ако харесваш тънката си талията – защо не комбинираш дънките с една свободно – падаща блуза. Ако тя е прекалено впита, талията ще контрастира на ханша и тогава големината му ще изпъква още повече. Не, това не означава да облечеш широкия домашен пуловер или тениска, а да облечеш ефектна блузка от лека материя, която ще загатва за секси плоското коремче.

Ако имаш къси крака:
Дънките с по – висока талия ще удължат бедрата ти. Ако все пак залагаш на ниската такава, гледай за леко разширяване на дънките в глезените (тип “чарлстон”). Комбинирай с един масивен колан и високи токчета.

Ако имаш умерено широк ханш, но плоско дупе:
Заложи на дънки със средно висока, по – скоро ниска талия. Потърси из магазините дънки с джобове тип “портмоненца”. Те придават обем. Така хем ще можеш да подчертаеш талията, хем дупето ти ще изглежда сочно и изпъкнало.

Ако имаш бразилско дупе:
За да обхванат пищното ти и определено много секси дупе, дънките трябва да са с висока талия. Но това е единственото нещо, с което трябва да се съобразиш, за да бельото ти не се показва непредвидено. Бразилският тип дупе стана много популярен и определено предпочитан не само от всички нас, ами и от звездите. VIP – персони пръскат хиляди, за да имат твоите форми, за това давай смело. Не прикривай, ами точно обратното: Изфукай се!

Да, имаме своите уникални форми сами по себе си. Някои искаме да прикрием, други да подчертаем максимално. В случая, дънките са много подходящи. Те бяха, са и винаги ще бъдат на мода, за това се зареди с идеалните за теб чифтове и ги носи с удоволствие и със задължителното самочувствие.