Мода

Женските дрехи, които мъжете мразят

Женските дрехи, които мъжете мразятМоже би си мислиш, че мъжете нямат ни най-малка представа за това що е то мода и как да я прилагаме в ежедневието си и навярно си права.

Въпреки всичко обаче те са наясно кое е секси и кое не е. В крайна сметка, колкото и да отричаме, се контим пред огледалото с часове, за да ни харесат именно те.

А знаеш ли, че понякога хвърляш луди пари по дрешки, които ама изобщо не са му по вкуса. Избегни разточителството и излишното чудене в пробната и разбери какво в никакъв случай не бива да си купуваш или обличаш за първата среща.

Прекалено ниската талия
Ето нещо, което ни изуми. Няма значение колко секси е дупето ти, нито че си дала куп пари за луксозни дантелени прашки. Никой мъж не се кефи на гледката „изскочил задник с впити прашки”. А и прекалено ниската талия обезформя задните ти части и на всички ни се губи къде точно е талията ти. Затова затегни колана малко и избери нормален модел дънки, казват мъжете.

Шалварите
Колкото и за модерни да ги смятаме, момичета, истината е, че на мъжете шалварите изобщо не им харесват. Обяснението е просто: те не подчертават задните ни части, прикриват секси бедрата ни и ни обезформят тотално. А кой мъж иска тази секси гледка да бъде прикрита?

Прозрачните панталони
Ако си от онези мацки, които вярват, че мъжете се кефят на представление, в началото на което виждат всичко, значи си изключително заблудена. Той иска да фантазира, да си представя какъв е цветът на бельото ти и да се постарае, за да го научи. Това, че го улесняваш не е бонус, просто прогонваш момента с флирта.

Дългата пола
Ако избереш супер къса поличка – той е твой. Ако заложиш на средна дължина – гъделичкаш любопитството му. Но влачещата се по земята пола не е сред най-любимите му твои дрешки. Така прикриваш всяко сантиметърче кожа, което изобщо не му се нрави, а ако добавим нескопосаната походка, защото все настъпваш плата… Каузата да го свалиш е изгубена!

Дънките на петна
Ти ги мислиш за супер модерни и навярно си права. Той вижда обаче евтин чифт дънки, които си изровила от мръсното пране. Няма значение, че въпросната дреха е от последната колекция на „Долче и Габана”, за него си „Мръсна и съдрана”.

Гумени ботуши
Може би си фенка на модерните гумени ботуши? Добре дошла в клуба! И ние ги харесваме. Не такова е мнението на мъжете обаче. Първата мисъл, която се появява в главите им е: „Аууу, сигурно страшно й запаряват краката!“ Естествено, те не са наясно, че моделите са с плат отвътре, но това всъщност няма значение. Не им харесват и точка.

Рокля тип „балон”
Колкото и удобна да ти е тази лятна дреха (особено ако си прекалила с обяда), това което той си мисли е: „Как може човек да бъде толкова извратен, че да превърне най-сексапилна и женствена дреха в подобна карикатура?” И е прав. Облечи нещо впито, със средна дължина, постави подходящия чифт обувки и виж как те изпива с поглед, а не те обвинява, че си се изгаврила с визията си.