Интересно

Къде да намерим страхотен магазин за подаръци?

страхотен магазин за подаръциЖивеете в малък град, в който изборът от подаръчни продукти е малък / липсва напълно, или пък натовареният ви график не ви позволява да намерите такъв в реалността? За радост на всички ни, живеем в ерата на глобалното свързване на хора и стоки, така че намирането на добър онлайн магазин за подаръци не би трябвало да представлява проблем.

Поводите, които ни карат да търсим

Когато се налага да намерим оригинален подарък за рожден/имен ден на близък човек, имаме пълната свобода да действаме по свое усмотрение. Това означава, че можем да му подарим нещо практично, нещо символично, нещо, което знаем със сигурност, че ще му хареса. По-сложни са поводите, които променят статута на даден човек – сватба, раждане на дете, кръщене на същото това детенце.

В този случай много добро решение е един специализиран магазин за подаръци, наречен Baby Bouquet. Неговата дейност е фокусирана изцяло върху предлагането на подаръчни продукти за изброените паметни събития. Ако ви е нужно нещо оригинално, креативно, но и практично, там със сигурност ще го намерите.

Каталогът на онлайн магазина е много удобно проектиран. В отделни категории са представени подаръците за сватби, за раждане и кръщене на дете, както и продуктите със специфична характеристика – златни/сребърни, гравирани, картички и т.н. Интересното в този сайт е, че подаръците са съвсем различни от всичко, което се предлага във физическия свят.

Попадайки за първи път във въпросния магазин за подаръци, вероятно ще се изненадате, срещайки се с новите тенденции в подаряването. Ако в съвсем близкото минало беше уместно на младоженците да се подаряват сервизи с чаши и чинии, то новите трендове водят в съвсем различна посока.

Луксозните фотоалбуми и рамки за снимки са най-тривиалният продукт. Оттук нататък въображението ви може да се развихри. Книга за гости – да, такава вече е нужна на всяка сватба. В нея близките на младоженците оставят своето мило послание за дълъг и безоблачен семеен живот. Друго, което можете да откриете при сватбените подаръци са булченски жартиер, нож за рязане на торта, сребърен цилиндър за съхранение на сватбения сертификат и т.н.

Най-доволни от попадането си в един толкова различен магазин, вероятно ще бъдат хората, които търсят подарък за новородено. Тук фантазията на екипа е работила на пълни обороти, защото оригиналните хрумки са изключително много, а тяхното реализиране е изпълнено перфектно. Торти от памперси, букети от бебешки дрешки, сребърни и златни гравирани изделия. Дори най-практичните неща са презентирани като произведения на изкуството.

Защо е по-добре да пазаруваме онлайн?

Във физическия магазин за подаръци имаме възможността да разгледаме отблизо стоките, да ги докоснем и усетим тяхното въздействие. С това обаче се изчерпват неговите предимства пред виртуалния. Онлайн магазините са достъпни за всеки, независимо дали купувачът се намира на стотици километри или просто няма време за шопинг обиколки.

Това, което се предлага в МОЛ-а не притежава и частица от оригиналното излъчване на ръчно аранжирания букет от бебешки дрешки, изкусно гравираната сребърна лъжичка, фоторамката за снимка от видеозон и сребърната кутийка за съхранение на кичурче коса, отрязано по време на кръщенето.

Магазини като Baby Bouquet са перфектно решение за всички, желаещи да избягат от баналността. Техните идеи са интересни, свежи и оригинални, а реализацията им показва почерка на изключително талантлив и креативен артист.