За дома

Как да изберем подходящото одеяло

как да изберем одеялоПравилният сън изисква и одеяло. Нека решим въпроса – кое одеяло да изберем? Като клиент трябва да изберете одеяло, което отговаря на вашите специфични нужди: одеялата са евтини или скъпи, големи или малки, топли или студени зимни одеяла, тежки или леки.

Необходимо е веднага да решите въпроса за какъв тип одеяло сте готови да платите, след което да решите дали ще го използвате само през лятото или зимата, или през цялата година. И разбира се, обичайте да спите с отворени или топли прозорци. За удобство всички одеяла са маркирани за топлина: един кръг е летен летен, два кръга са извън сезона и целогодишно, а три са топли зимни кръгове. Когато избираме одеяло, често забравяме размера. Дължината на завивката трябва да е с 30 см по-дълга, така че има два размера, 200 см и 220 см, завивката не трябва да е къса, а краката да са топли. С ширината също не всичко е просто, първо, трябва да решите един или два местни, и второ, трябва да изберете размер, който да ви покрива напълно.

Важни препоръки:

  • Одеялото трябва да е поне 30 см по-дълго от тялото,
  • завивката трябва да е с 30 см по-широко от гърдите,
  • Не трябва да има повече легло, за да извлечете максимума от завивката и възглавницата си, трябва за да ги поддържате в добро състояние, препоръчваме:
  • Постоянно проветрявайте и разклащайте от различни страни.
  • Не покривайте леглото с одеяло веднага, когато станете, оставете одеялото да се отърве от влагата, погълната през нощта.

Непрекъснатото поддържане ще поддържа одеялото и възглавницата ви в добро състояние.

Основното задължение на доброто одеяло винаги е било да ни държи топло и уютно. Но модерни одеала осигуряват регулиране на температурата и антиалергични функции, особено ефективно управление на влагата, изключителна хигиена за хора с чувствителна кожа. Методът, използван при производството на колекциите за юргани, е насочен към ексклузивни решения за сън и подчертава философията: да комбинира високи производствени стандарти с най-новите иновации и изследвания в областта на текстила.