Авто-Мото

Как да продадем по-лесно колата си онлайн

Как да продадем по-лесно колата си онлайнМислите да продавате колата си? Ясно е, че ще пуснете онлайн обяви, но как да са ефективни? Ето как да улесните продаването на колата си в интернет.

1. Проучете пазара. Преди да публикувате обявата си, прегледайте вече публикуваните обяви на други коли със сходна цена и клас. Бъдете честни спрямо себе си и изберете реална цена на колата си.

2. Поставете се на мястото на купувача. Помислете каква информация бихте искали да прочетете, какви снимки бихте искали да видите в една обява.

3. Направете подробно описание на колата. Сложете най-важните характеристики и особености в началото. Не прикривайте проблемите, така или иначе ще се видят на огледа. Опишете ясно и условията на сделката.

4. Направете снимки от различни ъгли, отвътре, отвън, багажник, двигател, евентуални проблеми по купето/интериора. Преди това почистете колата добре, нека изглежда прилично.

5. Дайте координатите за контакт, които са най-удобни за вас и на които може да бъдете намерени най-бързо и лесно. Дръжте допълнителната информация за колата под ръка, защото често ще ви питат и за допълнителни неща, независимо от описанието.