Взаимоотношения

Какво искат мъжете?

Какво искат мъжете?Няколко полезни съвета към дамите

Не се заблуждавай, че мъжете искат само секс и мръсотийки. И това се изтърква в един момент, затова ако залагаш само на евтини номерца, едва ли ще бъдеш приета за нещо повече от палава любовница.Ние идваме на помощ, за да ти кажем какво искат в действителност мъжете!

1. Бъди търпелива и толерантна! Не се опитвай да го променяш, особено в началото! Не го притискай, дай му свобода и лично пространство!

2. Бъди спокойна и уравновесена! Мъжете мразят изнервените жени, затова внимавай с драматичните си състояния! Укроти емоциите и не се поддавай на депресии!

3. Бъди и страстна, и нежна! Той трябва да усеща женствената ти природа, твоята уязвимост и дори беззащитност, но не бъди само в едната крайност! Покажи му, че си истинска любовница, готова да задоволи всички негови фантазии!

4. Бъди сърдечна и грижовна! Така ще накараш да погледна на теб с други очи, да види в теб потенциал за майка на децата му. Важно е да може да разчита на теб, да вижда желанието и отдадеността ти, както и добрите(чисти) намерения. Да показваш емоциите си има и друг изглед, стига да знаеш кога. Не сдържай сълзите си! Ако нещо те разчуства, това е сигнал за човечност.

5. Бъди отдадена! Мъжете обичат да са център в живота на една жена, затова не го пренебрегвай по никакъв начин. Нека знае, че ти го поставяш на първо място.

6. Имай мнение, но не философствай прекалено! Умните жени са интересни и предизвикателно за противоположния пол.Това не означава, че трябва да налагаш своето мнение, особено когато не съответства с неговото.

7. Не мрънкай! Непрекъснатите прояви на недоволство провокират негативно отношение и дразнят, затова не прекалявай, дори когато смяташ, че има защо!

8. Поддържай външния си вид! Няма нищо по-привлекателно от поддържаната жена, затова не пренебрегвай никога начина, по който изглеждаш, дори и в домашни условия!

9. Не прекалявай с купоните до късно! Прави особено впечатление, когато една жена предпочита да щурее без любимия си.

10. Не пуши и не пий! Освен, че вече е демоде, миризмата на цигари и алкохол е ужасно отблъскваща. От друга страна, когато прекалявате с вредните навици означава, че не мислите за здравето си.

11. Мисли вместо него! Ако успеете да се разбирате без думи, да предусещате неговите желания, ще го спечелите завинаги!

12. Научи се да готвиш! Уменията ти в кухнята ще ти помогнат да го задържиш!

13. Бъди забавна и усмихната! Създай настроение във вашите взаимоотношение и не го отегчавай!

14. Не мързелувай! Мъжете искат жени, които не спят до късно, не бездействат и не пренебрегват домашните си задължения!

15. Не яж повече от него ! Поддържай фигурата си , спазвай диети или спортувай, но не се отпускай, дори когато се чувстваш добре!

Таен съвет към жените:

Ако се опитваш да прилагаш всички тези неща, то знай, че мъжете не искат кукла на конци, те се надяват да възприемаш компромисите от своя страна, като жестове към тях и вашата връзка. Не забравяй, обаче, че когато даваш всичко от себе си, то трябва да бъдеш ценена и обичана!