Мода

Кожена рокля за абитуриентския бал? Да!

Кожена рокля за абитуриентския балБалната нощ е веднъж в живота. На нея всички завършващи средното си образование трябва да блестят и заслужено да грабнат титлата „Кралица на бала”. Ако и ти искаш да бъдеш такава, заложи на нестандартната, шик и в същото време страшно актуална визия, а именно кожената рокля.

Кожата отново се настани в женския гардероб и то успешно. Не само якетата, но елеците, впитите панталони и дори аксесоарите (гривни, ръкавици и ефектни колани с големи токи) са хита за този сезон.

Ето защо ти предлагаме да избягаш от клишето с роклята от сатен и ефирни материи, а най-вече от неудобните рокли тип „принцеса”, и да заложиш на една по-хард и секси визия.

Истинска изкусителка
Избери класическа черна кожа. Нека моделът бъде впит по тялото, дължината – ултра къса, а аксесоарите – едри и стоманени. Високият ток е задължителен, а червеното червило препоръчително за гореща визия. В никакъв случай не избирай силно фиксирана прическа. Буклите също няма да подхождат. Помоли фризьорката да изправи косата ти, а после леко да я разроши, сякаш небрежно си облякла първата секси рокля, на която си попаднала и все пак си най-горещото маце на бала.

Екзотика в кожа? Възможно е
Друг вариант е да избереш червената кожа. За нея ти препоръчваме още да се сдобиеш с лек загар в солариума, за по-екзотичен вид. Избери класически грим – малко черен молив, два-три пласта спирала и червило в неутрален цвят, близък до кожата ти. Поръси рамената и бедрата си с отблясъци, а косата вържи на конска опашка. Прикачи няколко екстеншъна, за да бъде дълга и масивна, след което я отметни на едното си рамо.

Различна и секси
Ако искаш да бъдеш съвсем нестандартна, асиметричните дължини и тъмносинята кожа ще ти помогнат това да се случи. Тук подбери бели аксесоари – обувки с отворени пръсти и масивен ток, а отстрани на деколтето постави едро бяло изкуствено цвете. Тенът отново е задължителен. Експериментирай с прическа с лек обем и леко начупена с дифузер коса. Френският маникюр ще бъде един чудесен завършек на визията ти.