Мода

Модерните дамски бижута

дамски бижутаМодерните дамски бижута през 2019-та година ще са разнообразни, както винаги. Особено за пролетта и лятото ще се заложи на свободата, пъстротата и все пак деликатната елегантност. Сред аксесоарите за дамите се открояват колиетата с дължина до около гърдите и разнообразни добавки от камъни и метални елементи. Тъй, като през цялата 2019-та модата за нежния и силния пол, силно се влияе от Източната култура, то в бижутата за дамите това ще се открои най-силно в използването на естествени камъни и минерали.

Гривните и пръстените също са характерни със своя изчистен и деликатен дизайн, който много напомня на китайска стилизация. Докато в облеклото кройката на кимоно ще е основа за силуета, то при бижутата естествените материали ще са това, което ще ги открой и доближи до екзотиката на Източното влияние.

Модерните дамски бижута – на какво да заложим най-вече?

Сред бижутата на една дама, няма как да няма колие, пръстен и гривна! Но за да сте в крак с модата и модните тенденции, заложете не на какви да е колиета, пръстени и гривни, а на такива, който носят екзотичен характер, като гривните за крак например. Марката ARIGATO предлага уникални колекции дамски и мъжки бижута. Освен това тя е и представител на една от най-добрите бижутерийни компании в света Pilgrim. Ако заложите на онлайн предложенията им, няма как да не сте в крак с модните тенденции за сезона.

За разлика от миналата година, когато на мода бяха колиетата прибрани плътно до врата, тази година по-дългите, тънки и стилни колиета са на мода. Тънката посребрена или позлатена верижка с фина плетка, завършваща често пъти с декоративен елемент или камък е тенденцията, която се наложи през последните месеци. Двуслойните колиета също са много модерни, като камъните, на които залагат дизайнерите са син или розов кварц, кристали Сваровски, оникс или пък опал. На двата полюса на вкусовете ще видите стилизирани елементи от изтока, като пискюли и око или пък фина стилизация на растителни елементи, в частност цветя.

Гривните освен свежи и елегантни от благородни материали, ще бъдат и спортно-натурални от вулканичен камък, оникс или опал преплетени в текстилни нишки. За обеците определено важи същата стилизация, като при колиетата. Те са модерни дълги и висящи, с камъни или екзотични източни елементи.

Модерните дамски бижута за тази година са уникални, стилни, индивидуални и все пак под влиянието на източната екзотика почти изцяло. Затова доверете се на модната си потребност и потърсете качеството онлайн.