Мода

Обувки с плодове? Ние сме ЗА!

Обувки с плодовеПлодовата салата е един чудесен завършек на обяда, но какво се случва, ако вместо в чинията, сочните плодове се озоват върху обувките ти?

Някои биха сметнали това за модно извращение, но ние сякаш се влюбихме в идеята.

Забавни, различни и донякъде стилни (зависи от гледната точка) аксесоарите с форми на плодове ни се струват страшно интересни.

Дори вече си го представихме: бяла рокля със средна дължина, обеци във формата на резени диня, устни в цвят на череша, прибрана в небрежен кок коса и един чифт луксозни обувки на висок ток, като тези на Charlotte Olympia.

А ако прибавим и кожената бананова чантичка за разкош, визията е просто трепач.

Разбира се, дизайнерите са решили и проблема на всички мацки, които искат да сдобият с подобни обувки, но без да се налага да криволичат на високия дървен ток, като са пуснали в продажба и удобни пантофки на равна платформа.

Е, ако все пак не си склонна да излезеш по улиците, обута в подобни шантави обувки, предлагаме ти да включиш забавните плодове по друг начин във визията си. Странни бижута във формата на черешки, резени киви, щамповани по прилепналата тениска и изрисувани ягодки по маникюр и педикюр.

Повярвай ни, ако акцентираш върху тези дребни детайли и комбинираш с най-обикновен чифт дънки и лек грим, ще бъдеш истинска фешън кралица.