Взаимоотношения

Сама на Свети Валентин. И какво от това?

Сама на Свети ВалентинСвети Валентин може да бъде най-прекрасния ден в живота ти, но само ако си имаш половинка. Ако си необвързана, със сигурност всички онези сърчица по витрините, шоколадови бонбони и еуфория из улиците не просто те дразнят, но те смазват.

Знаеш ли, истината е, че не си сама в това. Стотици хиляди момичета се чувстват точно както теб, затова горе носа!

Това, че си нямаш гадже не бива да те отчайва от живота, нито пък да те кара да се заключиш у дома и да си изключиш телефона, за да никой не те безпокои.

1. Поглези се. Вземи си един дълъг горещ душ или си направи вана с много мехурчета и ароматни соли. Другият вариант е да се престрашиш, да излезеш навън и да пръснеш грешни пари за онзи кашмирен шал, който сънуваш и денем и нощем. Ако не направиш нещо мило за себе си днес, кажи ни кога?

2. Вземи си някой екшън, в който не се разказва за любов с щастлив край.

3. Избягвай места като ресторанти, кина и всички онези, на които можеш да попаднеш на някоя влюбена и захаросана двойка.

4. Купи си букет или кутия с шоколадови бонбони. И си припомни, че вероятността някой мъж да уцели любимите ти цветя е нищожна, а кутията със сладки изкушения ще си е само твоя.

5. Направи нещо, което не си правила никога досега. Например, запиши се на клас по латино танци, уроци по пеене или курс по чужд език.

6. Разучи какви партита ще има тази вечер. Със сигурност някое заведение е измислило подходяща за теб тема от типа „Долу Свети Валентин” или „Парти за сами, но не и самотни”

7. Чудесен вариант е да излезеш и с всички онези приятелки, които си нямат гаджета.

8. напиши имейл или SMS на човек, с когото не сте се виждали отдавна. Среща със стар познат ще те разведри.

9. Запланувай лятната си почивка. В интернет има страхотни оферти, а и така ще мислиш за нещо далеч по-приятно от това, че си сама.

10. Направи добро. Отиди да дариш кръв в някоя болница, накупувай сладкиши за деца лишени от родителска грижа или просто помогни на някой възрастен човек като отнесеш пазарските торби до дома му.