Мода

Шест цвята за палтата тази есен

есенни палтаТази есен се очертава особено гореща. Не само защото прогнозите за времето сочат, че дните ще са слънчеви и меки, но и защото за този сезон връхните дрехи в ярки цветове ще доминират както по бутиците, така и по телата на любителките на мода.

Избрахме за теб шест страхотни цвята, в които виждаме тренчовете днес, ти сама избери на кой ще заложиш

Изумруден град
Определено един от любимите ни цветове тази есен е изумруденият. Избери връхна дреха, дълга до малко над коляното, силно вталена, с много джобове и масивни черни копчета. Съчетай с малка черна рокля и висока обувка и си готова да покориш целия град.

Неутрално и секси
Избери своя тренч в бежово, който ще пасва идеално на всяка дреха. За да вкараш малко повече живот във визията си, задължително акцентирай върху един шал в ярък цвят, който можеш да носиш по цели 25 различни начина.

Изненадващо свежо
Тази есен се влюбихме в оранжевия цвят. Свеж полъх, който идеално пасва на пъстрата есен. Съчетай с други земни тонове – меко жълто, кафяво, тютюнево зелено.

Слънчево петно
Това, че времето става все по-хладно, не значи, че трябва да лишиш света от едно истинско слънчице в твое лице. За добро настроение избери връхна дреха в слънчево жълто и съчетай с панталон в кралско синьо. Страхотна комбинация за всяка влюбена в модата мацка!

Червена треска
Нищо не може да се сравни с фаталния червен цвят. Дългият и силно втален тренч без излишни джобчета, копчета и всички заврънтулки, в комбинация с пола тип цигара с висока талия и бяла ризка, загащена в нея е хитовата визия, която всяка офис дама следва да избере.

Бонбонена принцеса
Заложи на тренч в бонбонено розово и смекчи яркия цвят, като го комбинираш със сиви дънки и тениска. Аксесоарите, разбира се, отново трябва да бъдат или сребърни или розови.