Интересно

10-те най-подарявани подаръка

10-те най-подарявани подаръкаПри наближаване на определен повод човек се замисля и за подаръци. Било то за лични празници като рожден ден, имен ден, бал, сватба или нещо друго подобно, или пък празник като Коледа или Нова година. Тук може да се вмъкне, че подаръци може да се подаряват и без поводи.

Дали цветя, билет за самолет или някаква вещ подарък може да се подари по всяко време. Разбира се обаче, че има подаръци, които се избират най-често.

Тук са поместени 10-те най-подарявани подаръка.

Часовник

Часовник като подарък е добър вариант. Така получателя може да си сверява времето и да има хубав артикул. Добре е при избора на часовник да се провери колко е качествен, има ли гаранция, и дали е само навиващ или е и с батерия. При часовници с батерия може да се вземе и допълнителен комплект батерии.

Портфейл

Портфейлът е често срещан подарък за жени и мъже. В днешното ежедневие човек има няколко карти – дебитни, кредитни, пътни и какви ли още не. В хубав и удобен портфейл може да се сложат освен пари и снимки на любими хора или животни, и други неща със сантиментална стойност.

Козметика

Козметиката е подходяща за подарък. Може да се подарява козметика и на мъже и на жени. Единствено е добре да знаете получателя към какви марки и вид козметика е по-пристрастен, за да бъде подаръка възможно най-ефективен. Под козметика се има предвид дезодоранти, кремове, парфюми, декоративна козметика и др.

Бутилка алкохол

Бутилката с алкохол е класически вариант за подарък. По принцип бутилката върви с хубави бонбони или букет цветя, зависи от получателя на подаръка. При избор на бутилка може да се избере марково уиски, хубаво вино, шампанско или нещо друго.

Бижу

Бижутата са един от най-желаните подаръци. Скъпо колие, златен ланец, красив пръстен, обеци и/или нещо други. Може също така да се изберат и диаманти – малко са по-скъпи, но все пак са скъпоценни камъни. Тези подаръци впечатляват много.

Колан

Коланът е един класически подарък, който може да се подари за най-различни поводи. Коланът може да бъде кожен или пък от друга материя. Ако при избора на колан човек се спре на марковите стоки, може да попадне и на много добър дизайн. Въпрос на избор е според това за мъж или жена е подаръка и до колко пари да е.

Почивка

Да се подари заплатена почивка с билет и всички екстри е един чудесен подарък. Малко по-скъп е, но ефекта е много добър. Ако се подари екскурзия на любимия човек, то тогава тя е за двама и подаряващия ще се възползва от този прекрасен подарък.

Дрехи

Подарявеното на дрехи е много разпространено. Понякога се купува директно подходяща дреха, но вече има и вариант да се купи ваучер за определена сума и получателя сам да избере своя подарък. И двата варианта са добри, ако изборът на дреха е подходящ за дадения човек.

Сувенир

Подарък сувенир е също добър вариант. На пазара има най-различни стенни часовници, рамки за снимки, поставки за какво ли не, фигурки от кристал на животни и др. Добре е все пак да не бъде прекалено малък сувенира, освен ако не фигурка с кристали Swarovski.

Картичка

А може и да се подари просто една картичка. Все пак е важен жеста. Може да се избере подходяща картичка, с която да се уважи получателя, ако има повод. Или пък може да се подари просто за да се покаже отношение или мнение. Скромен, но добър вариант.