Взаимоотношения

15 забавни причини защо не ти трябва да си известна

Парис ХилтънПочти всеки поне веднъж си е мечтал за известност, внимание, светкавици и вперени в него погледи. Нужно ли ни е това?

Всъщност, негативите от славата са къде-къде повече от хубавите неща, които могат да ни се случат.

1. Знаеш, че най-добрият приятел не е сладкото кученце чихуахуа.

2. В главата ти се въртят мисли, различни от „Хм, дали вече пуснаха новата колекция на Gucci?”

3. Не се чудиш дали гаджето ти е с теб заради известността и славата, а порноклипчетата, които тайно снимахте няма как да станат достояние на цялата страна… Просто защото на никой не му дреме за интимния ти живот. Само на теб и любимият човек.

4. Няма опасност през 2 минути да те спират и да ти искат фотографи, когато си тръгнала до магазина – без грим, прическа и високи токчета. Ето защо ти можеш да си позволиш неглижираното обличане.

5. В интернет няма форуми, в които обясняват, че всъщност си известна, защото си овършала леглата на половината футболен отбор.

6. Можеш да качиш 5 килограма, без всеки да обсъди как си се угоила като прасе. Всъщност, близките ти ще ти кажат, че сега имаш много по-здрав вид, а малкото наливане в бюста ще се понрави на гаджето ти.

7. Дори и да кажеш нещо тъпо, никой няма да го отрази като първа новина във вестника. Можеш да си правиш каквото поискаш, без страха, че папараци и репортери те дебнат от някой храст и с микрофон в ръка.

8. Няма да откриеш колата си цялата надраскана от недоброжелатели.

9. Няма кой да те обсъди за това, че два поредни дни си с един и същи чифт обувки.

10. Не е необходимо да даваш тлъсти бакшиши на сервитьорите, за да доказваш колко си благородна и щедра.

11. Спокойно! Няма опасност някой да рови в боклука ти и да открие, че всъщност предпочиташ да ядеш чипс пред плодови салати.

12. Можеш да изпиеш 4 маргарити без да се притесняваш, че утре таблоидите ще те изкарат алкохоличка.

13. Ти си от онези мацки, които знаят що е то домашни потреби, ауспух, железария и пазар.

14. Не е необходимо да се подлагаш на пластични операции, за да покриеш нечии критерии за звезден стил. Можеш гордо да демонстрираш малкия си стегнат бюст и мимическите бръчки от многото усмивки.

15. Няма нужда да чупиш стойки по заведенията, нито да се занимаваш със скучни дела и да членуваш в глупави клубове, само и само за да градиш някакъв имидж.