Козметика

3 аромата, които мъжете не понасят!

мъж не харесва ароматОбръщали ли сте специално внимание, кои аромати мъжете намират за привлекателни? Многобройните проучвания, на които се натъкнах, твърдят че изборът на аромат, може да окаже влияние върху отношенията ни с противоположния пол. Някъде прочетох, че ароматите събуждат стари спомени и могат да провокират възвръщането на стари емоции! Хм, ето защо изхвърлих парфюма си на Chloe, който по някакъв начин, събуждаше негативни емоции в партньора ми.

Дали предишното му гадже, с което се е карал непрекъснато е ползвало същия парфюм или, може би, този аромат му напомня за някоя не толкова дружелюбна служителка? Единственото, което знам, е че се мръщеше когато го използвах. Стига повече за мен! Приготвила съм списък с различни аромати, които мъжете считат за не толкова приятни и дори отблъскващи. Никога не подценявайте уханието си!

Шоколад – Въпреки, че това е едно от любимите сладости на повечето представители от силния пол, шоколадовите аромати се считат за доста неприятни от господата. Сладките парфюми трябва да се избират много внимателно! Според последните проучвания, миризмите, които имитират бисквитки, вкусни десерти и т.н., идват в малко повече на мъжете. Малцина са тези, които ще ги намират за привлекателни. Един от най-сладките аромати отличаващ се от останалите е ванилията, но точно тази сладострастна арома, мъжете считат за хипнотизираща.

Обобщение:

Подарете му шоколад, а не се ароматизирайте с него!

Цитруси – Тези толкова прекрасни, свежи плодове в шишенце, като че ли всички сме луди по тях, но според проучвания и изследвания върху мъжете, тези аромати им се струват доста скучни и твърде момичешки. С такава фрагранция, категорично не можем да пленим противоположния пол. Пропуснете използването на парфюми, които включват цитрусови плодове, като лимон, портокал, червен грейпфрут, киви, мандарина и др.

Най-многобройните статистики са заложили как уханието на роза се възприема от мъжете. Според почти всички от тях, този аромат е най-подчертаното НЕ ! Флоралните мотиви в парфюмите, може на нас да ни изглеждат освежаващи и романтични, но за тях са или твърде класически, или твърде простовати. Все пак ако искате да се придържате към флоралната гама, не забравяйте да се откажете от градинските цветя. Те най-добре биха стояли на кухненската маса във вашия дом, но не биха се приели добре от мъжкото съсловие, когато са върху кожата ви, под формата на парфюм!

Никога не подценявайте усещането за жена, което събуждате в противоположния пол. Парфюмът играе огромна роля за това!