Взаимоотношения

4 лесни начина да подобриш живота си

4 лесни начина да подобриш живота сиНамаляването на стреса и влизането във форма могат да бъдат толкова лесни, колкото дори не можеш да си представиш. Пробвай тези трикове в ежедневието си, остави негативните мисли да си отидат от главата ти и се радвай на живота.

1. Започни с някоя поза
Не, тук не говорим за смешните физиономии пред огледалото, които между другото също могат да повдигнат настроението ти. Имаме предвид йога. Ново проучване на университета в Бостън показва, че хората, които преплитат телата си в чудновати форми три пъти седмично се чувстват много по-добре от онези, които не практикуват йога. Затова ти предлагаме да се запишеш на курс, на който ще се запознаеш с нови симпатични хора и ще научиш как да дишаш правилно.

2. Поискай си любов
Ако с гаджето сте навлезли в онази фаза на връзката, в която се знае, че сексът е мираж, освен ако не става дума за сряда, петък и събота вечерта, време е да промениш графика. Изненадай го под душа или му се закани още в ресторанта, че после го чака незабравимо изживяване. Сексът ни прави щастливи и това е неоспорим научно доказан факт!

3. Пожелай си нещо
Знаеш ли, че всъщност смирението ни прави по-добри, по-доволни от живота и определено по-радостни през деня. Една молитва, която не е задължително обръщение към Бог, може да има успокояващ ефект за мозъка и тялото. Например, пожелай си нещо. Нещо, което искаш силно. Помечтай за него и усети как силата на мисълта те изпълва с положителна енергия.

4. Облечи секси бельо
Наскоро направена анкета потвърждава, че носенето на секси бельо повдига самочувствието ни, дори и никой да не знае какво точно крием под дрешките. Избери сатенени прашки, дантелен сутиен или жартиери, които да те накарат да се усмихваш палаво и никой да не знае защо точно.