Взаимоотношения

Нова година – нови обещания и как да ги изпълним

Нова година – нови обещанияНовата година води до нови обещания. Кои са най-често срещаните и как да постигнеш целта си и да изпълниш всичките си желания:

Ще отслабна!
Едно от най-честите обещания за новата година за дамите, а напоследък и за господата, е да отслабнат. Сред основните фактори, които провокират това е обилното преяждане, което неминуемо съпътства празниците в края на отминаващата вече година.
Ние ти предлагаме това да стане на първо място чрез детоксикация, а после със стремеж да се храниш здравословно.

Спирам цигарите
На всеки празник си пожелаваме здраве, но често забравяме, че понякога то зависи изцяло от нас. Ето защо, когато часовникът удари 00:00 часа си обещаваме да откажем цигарите и да започнем да спортуваме повече. Без никотин за по-добър живот, нали?
Ние ти предлагаме наистина да повярваш в себе си и в това, че не е невъзможно да се отървеш от този вреден навик.

Ще спестявам повече
Толкова много пари пръскаме покрай Коледа за подаръци, че накрая си казваме: „Край! От догодина ще спестя повече и ще харча по-малко!” Да, това не е невъзможно, предвид факта, че понякога наистина харчим изключително неразумно.
Ние ти предлагаме да спестиш 1000 лева за една година с нашите прости съвети и да си подариш незабравимо пътешествие със заделените пари.

Да съм по-добър човек
Тази година загуби доста добри приятели, защото забрави да ги попиташ как са? Или пък си даде сметка, че добротата е най-висшия благодетел? Да си по-добър човек, значи да живееш в един по-добър свят. Повярвай, това принципно вродено чувство у всеки един от нас е не просто най-лесно провокираното, но и като зараза – усмивката предизвиква усмивка, а милия жест се помни за цял живот.
Ние ти предлагаме да не забравяш, че по природа наистина си добър човек и да не пропускаш да го демонстрираш на околните с постъпките си към тях.

Ще си намеря нова работа
Писнало ти е от старата работа, хората там, гадния шеф и ниското заплащане? Не пропускай да се огледаш за по-добри предложения в други фирми, които ще ти дадат не само по-голяма финансова стабилност, но и ще те дарят с нови изживявания, познанства и хубави емоции.
Ние ти предлагаме да напишеш перфектното CV и да го разпратиш на мечтаните работодатели. Почукай на вратата и може пък и да ти отворят

Да срещна любовта
Изминалата година беше несполучлива. Разочарование, а после пак и пак. Все попадаш на хора, които просто не са за теб. Искаш любовта, мечтаеш за нея и си обещаваш да я намериш.
Ние ти предлагаме да не спираш да търсиш. Можеш да срещнеш перфектната половинка на най-необичайно място и този човек да промени живота ти завинаги.

Екипът ни ти желае Новата година да ти донесе много здраве, щастие, радост и осъществени мечти!