Мода

Блестящи дрешки за бляскаво настроение

Блестящи дрешки за бляскаво настроениеЗима е, да! И е мрачно! Перфектното време да вкараме в гардероба си лъскави дрешки, които да ни оправят настроението, дори като навън е минус десет! По всяко време на деня, поне пет дни в седмицата

Вторник, 12 часа
Ти си една от онези  приказни героини, след които се обръща всеки сладък колега в офиса. И го постигаш с шалче със сребриста нишка, гривна и колан с масивна сребриста тока.

Четвъртък, 14.00 часа
Още малко и краят му се вижда. Зареди се с добро настроение за незабравим уикенд в четвъртък с бял потник, покрит с тъмно кафяв  пуловер с едра плетка, облепен с бляскави камъчета. Не забравяй и за акцента върху маникюра. Непременно си направи апликация върху безименните пръстчета.

Петък, 20.00 часа
Наближава време за купон. Облечи сива рокля с металик детайл около бюста, съчетай я с черни боти, чанта портмоне, тънка черта очна линия и разпиляна коса. Честито, ти си звездата на вечерта… Буквално!

Събота, 14.00 часа
Най-накрая си се събудила след бурната нощ. Време е за обяд с приятелки, за да поклюкарствате коя кой е забила снощи в дискотеката. Нуждаеш се от нещо весело, но и комфортно. Заложи на суичър и маратонки с пайети и във весели цветове.

Неделя, 10.00 часа 
Събудила си се, изпила си си кафето, време е за разходка. Дори и да знаеш, че утре те очакват купища ангажименти, превърни неделята в празник. Облечи блуза с пайети, съчетай я с дънки и ботуши на стабилен ток, подходящ за шопинг. Това е твоят неделен тоалет. А същата комбинация можеш да приложиш и привечер, когато излезеш на по чаша горещо мокачино с приятели.