Мода

Черно и бяло с акцент от червено – супер секси идеи

Черно и бяло с акцент от червено – супер секси идеиКласическата комбинация от черно и бяло става още по-неустоима, ретро и секси, ако към нея прибавим аленочервени акценти.

Разпръснати игриво от главата до петите, червените елементи ще придадат доза свежест на цялостната ни визия, но и не само.

Стил, елегантност и полъх от 70-те ще затанцуват страстно по тялото ти и ще накарат всички погледи да се втренчат в теб.

Ако идеята ти допада, но се чудиш как би могла да я приложиш в твоя аутфит, ето няколко предложения:

От една страна ти предлагаме да освежиш раираната рокля, като добавиш червен колан към нея. Равните обувки в този цвят са чудесна идея за разходки, а високият ток е предпочитан за срещи и официални мероприятия. Добави диадема със закачлива панделка и разбира се – червено червило. За офиса можеш да заложиш на бяла риза с акцент голяма панделка, отново в бяло, червен маникюр, забавен чадър на черно-бели линии в дъждовните дни и чанта, напомняща стара грамофонна плоча.

За партито довечера бъди смела в червен тесен панталон от кожа или джинсов плат. Избери топ от ефирна материя в черно и бяло и кожени ръкавици. В голямата, удобна чанта не забравяй масивен пръстен с червен камък, който да поставиш, когато свалиш аксесоара. Ултра високите обувки на платформа с червен акцент комбинирай с рокерско яке или връхна дреха в милитари стил, отново червена.