Красота

Горещи предложения за визията ти

Горещи предложения за визията тиПрез новата година избери нещо различно, с което да разчупиш стила си. Досега ти беше най-готината мацка в офиса, бара и фитнеса. Предлагаме ти да продължиш традицията като първа въведеш новата мода сред приятелките си.

Постави свежи цветове върху клепача
Наситени сенки в оранжеви и лилави цветове по горния клепач, два слоя спирала по горните мигли и единствено бял молив във вътрешността на окото отдолу. За още по-секси визия постави тънка черна издължена линия, която да ти придаде котешки палав поглед.

Високо, по-високо, направо в небето!
Може би си почитателка на равните обувки или удобните средновисоки токове? Я чакай малко сега, нека се разберем! Не отиваш да покоряваш Мусала, а да шашнеш всички в дискотеката, нали? Оттук нататък се оглеждай само за ултрависоки токчета и платформи, които да те изстрелят право в облаците.

Реши централно

Все още сресваш гривата си на една страна? Време е за класическата централна линия в косите ти. Завърши с обем и няколко букли в краищата и ще бъдеш изкусителката, където и да отидеш.

Ретро дънки

Т. нар. „кльощави дънки” още държат челни места в класациите, затова няма да те караме да изхвърлиш страхотните си чифтове от гардероба. Просто ти предлагаме малко ретро мода с разкроени крачоли, които в комбинация с висок ток ще издължат краката ти и ще свалят поне 5 килограма визуално от фигурата ти.

Без блясък по устните

Глосовете са най-добрите приятели на всяко момиче. Блещукащите им формули правят устните ни обемни и сочни. Новата ера в червилата обаче предлага матираните цветове, които стоят къде-къде по-естествено, а и някак по-фешън. Цветът – задължително малина.

Заложи на люляковия цвят
Този ароматен цвят ще подсили женствената ти визия. Комбинирай със светло сиво и бяло за зимните дни, жълто за пролетта, синьо за лятото и оранжево за есента.

Сив маникюр
Графитеният цвят се превърна в любим за палтата, пуловерите, панталоните, ботушите и чантите ни. Сега ти предлагаме да заложиш на него и за маникюра си.