Красота

Цветовете подходящи за една блондинка

 блондинкаНе само цветът на нашата кожа е влияе при избора на дрехите ни. За да изберем своя тоалет, основно се съобразяваме с цвета на косата си.

Кои тонове биха подхождали на вашата коса? Има универсални цветове , които ще стоят еднакво добре на всички видове коса, но има и нюанси, които са подходящи за конкретни типове дами. Как да изберете цвета на вашите дрехи и обувки според косата си, ако сте блондинка, и кои цветове биха ви подхождали най-много ще научите по – долу.

Широка е цветовата гама, подходяща за една блондинка. Голямо е многообразието от цветове, което ще ви помогне да изглеждате страхотно. Въпреки това трябва да бъдете внимателни при подбора. Ето и няколко практически съвета в тази насока.

Да започнем с тъмните тонове. Черният цвят би стоял невероятно на русите дами. Елегантен и стилен, ще контрастира с косата ви. Докато при една брюнетка този цвят може да придаде леко траурен вид, в случая черна рокля в комбинация с правилните обувки, би ви направила неотразими.

Сивият цвят, особено в по-топли тонове, също е подходящ. Не толкова мрачен като черният, придава закачливост на визията. Ще изглеждате много елегантно в сива рокля, ако сте блондинка. Подходяща комбинация в случая са цветове като бяло и розово.

Друга цветова схема , която би паснала на една блондинка, са нюанси на маслиново, кафяво, бежово, сметана. Поиграйте си с контрастните тонове, опитайте комбинации с бяло и черно. Шал, увит около врата, колие или гривна в оранжеви тонове, както и ярка чанта в синхрон с вашите обувки, биха ви помогнали да изглеждате невероятно.

Кралско синьо. Един от цветовете, особено актуален за есенния сезон и също подходящ за дамите с руси коси.

Червеният цвят, както и ярко розовото, също биха ви стояли прекрасно, разкривайки най-добрата ви светлина.

Бъдете внимателни със зеленото, защото не всичките му нюанси пасват добре на една руса дама. Ако все пак предпочитате този цвят , изберете дрехи в ярки и наситени нюанси. Най-добре ще ви стои зелено със сянка на маслини и билки. Светло зеленото ще ви придаде уморен вид, вместо да подчертае чертите на лицето.

Пастелните тонове. Цветове като бежово, ванилия, сметана, шампанско и пастелни нюанси на синьо, светло синьо, розово, зелено, тюркоаз, аква, са също част от цветовата гама , която би паснала на една блондинка.

В повечето случаи, русокосите дами трябва да избягват ярко оранжевия цвят, особено ако са синеоки. Жълтият цвят също не е за предпочитане. Тъмно лилавите тонове също не са препоръчителни.

Различни са нюансите на русото, така че не се страхувайте да експериментирате с цветовете и да търсите това, което е подходящо за вас.