Обзавеждане

Интересни и различни цветове за спалнята

Интересни и различни цветове за спалнятаMagic Purple

Такава спалня би могла да се направи в магически лилав оттенък в Vintage Charm от Бенджамин Мур. Цветът е дълбок, мистериозен лилав, който е идеален за по-модерна спалня, тъй като не е типичен цвят, който бихте наблюдавали в спалнята. Цветът кара останалите цветове на стаята да се открояват красиво.

Крем мечта

Една чудесна спокойна спалня се отличава с много светли цветове. Кремовите стени биха се съчетали добре с всички дъбови мебели и уютното спално бельо. Това би било идеална настройка за спалня за селска къща или дори къща за гости близо до езеро. Всички цветове съвпадат добре заедно.

Плажна спалня

Този популярен стил е страхотен хит сред декораторите в близост до плажове, като Флорида и Калифорния. Такъв плажен цвят се нарича Wickham Grey HC – 171 от Бенджамин Мур и има причина да е толкова популярен сред посетителите на плажа поради тропическата атмосфера, която излъчва.

Чиста атмосфера

Има нещо в светлите и въздушни цветове и тонове, които карат спалнята да се чувства чиста и комфортна. В такава спалня популярният цвят Topsail от Sherwin Williams би бил нарисуван по стените, помагайки да се изведе това свежо, чисто усещане.

Една класическа, но модерна спалня може да има по-тъмна нотка към нещата, но тя просто работи с този великолепен цвят. Цветът по стените може да е Down Pipe от Farrow & Ball, защото той е зашеметяващ с мистериозна интрига. Това би направило  перфектната боя за родителска спалня , украсена с модерни украшения.

Светло жълто

Една чудесно щастлива и светла спалня е идеята за този фантастичен цвят от Valspar Paint. С право наречен Butter Cookie, този цвят със сигурност ще предизвика най-добрите емоции и ще ви помогне да оставите тревогите си пред вратата. Почти невъзможно е да сте тъжни в една толкова светла и слънчева спалня

Розов рай

Една чудесно розова спалня би била идеалната настройка за детска стая. Този цвят, Pink Eraser от Бенджамин Мур, извежда някои от най-меките, но щастливи тонове, идеални за детска стая за игра или спалня. Не виждате този по-сдържан розов цвят толкова често, така че определено е модерно решение.

Източник: spalnobelio.bg