Обзавеждане

Нов съвременен дизайн на меката мебел

AtriumНищо не изглежда така модерно както простотата и новото предложение на мебели от компания New Vienna Workshop е прекрасно потвърждение на това. Проектираната от дизайнерката Annette Hinterwirth, гарнитура «Атриум» (Atrium) е направена да изпълни Вашия интериор с разкошна, урбанизирана изтънченост. Тази гарнитура в стил миниатюризъм се отличава с ясни линии и привлекателност на тапицерията на меката мебел — гладки или касетно-щавени кожени повърхности, които допълва ахатовият никелиран каркас.

В ансамбъла «Атриум» (Atrium) влиза голямо многообразие на модели — с облегалки и без, отличаващи се по собствената ширина и дължина, повтарящ вид на креслата и пуфовете, диванчетата и кушетките. Благодарение на подобната функционалност Вие можете да ги моделирате както за почивката на 2-3 човека, така и за голяма компания.

Прекрасно допълнение на колекцията ще бъдат също такива възглавници от тъмен плат или кожа, самите мебели пък превъзходно ще се впишат във Вашата гостна, фоайе или библиотека, създавайки хладнокръвен твърд стил.