Естетични процедури

Извайване на тялото с LPG процедури

lpg процедуриLPG е уред, с който се извършва дълбок масаж и лимфен дренаж. Изключително ефективен е за мъже и жени, които искат да стегнат и изгладят кожата на тялото, да разбият мастните натрупвания, да преборят целулита и да скулптурират тялото. Методът е на 100 % механичен, а самата процедура не причинява болка. Не образува хематоми и не пука капиляри.

LPG е ефикасен при всички видове целулит, мастни натрупвания в областта на корема, ръцете, коленете, бедрата. Ефективен е за стягане на кожата, прибиране на бирени коремчета, бричове, паласки, подобрява метаболизма, стимулира кръвната циркулация, отводнява, възстановява съединителната тъкан и облекчава мускулните схващания.

Дори се препоръчва в ранна бременност за премахване на отоци в краката. Неприятният портокалов вид на кожата се изглажда почти на 100 % с LPG. Ефектът на тази процедура е научно доказан. Апаратите разполагат със серификати за качество по американски, европейски и японски стандарти.

Колко често трябва да се прави процедурата LPG?

С LPG не бива да се прекалява, тъй като той представлява дълбок лимфен дренаж и след всяка процедура тялото трябва да се възстанови. Лимфата трябва да циркулира и да се получи отводняване (изхвърляне на задържаните течности).
Процедурите не бива да надвишават 2-3 броя седмично.
За да има резултати процедурата с LPG трябва да започнем балансирана диета плюс спорт.

Преди всяка процедура трябва да се изпива около 500 мл вода.

След всяка процедура трябва да се изчаква минимум 30 минути преди да се приеме храна или течности.

По-новите апарати LPG предполагат и по-добри резултати.

Една LPG процедура трае средно 35 минути.

Хигиенично е да си закупите облеклото за LPG и да го използвате само за себе си, като го изпирате веднъж седмично. То представлява тънко трико, което се облича върху цялото тяло.

С LPG може да се радвате на една по-гладка стегната кожа и оформен силует на тялото.