Естетични процедури

Как да избера гръдни импланти

гръдни имплантиNatrelle и Mentor по същество са еднакви

И Natrelle, и Mentor са производители на гръдни импланти с високо качество. Можем да обсъдим фините разлики във формата, но за мен те са абсолютно еднакви. Веднъж щом са имплантирани, никой хирург не може да каже кой имплант са ви сложили.

Причината хирурзите да използват единия повече от другия е фактът, че те познават продукта, който са използвали при обучението си, както и услугите, предоставяни от дружеството представител. Който и имплант да изберете, няма да сбъркате. Най-важното е умението на хирурга при слагането му.

Производители на гръдни импланти

Има два различни производителя в САЩ, чиито силиконови гръдни импланти са одобрени за използване според условията на Федералната администрация по храните и лекарствата. Това са Mentor и Allergan.

Силиконовите импланти са одобрени при условията през ноември 2006 година. АХЛ (Администрацията по храните и лекарствата) заявява, че пластичните хирурзи могат да поставят силиконови гръдни импланти при жени над 22 годишна възраст с цел естетично увеличаване на бюста, и при жени на всякаква възраст с цел реконструкция на гърдите. Предвид горното, АХЛ нарежда строг мониторинг на всички силиконови импланти, като Медицинският изследователски институт следва редовно да оценява целостта на формите, както и един процес на информирано съгласие, който включва оценка на риска, ползите и компромисните решения за пациента преди вземане на решение. Това са все положителни неща, като и двете компании се стремят да се придържат към насоките на АХЛ.

Мисля, че основният въпрос, върху който следва да се съсредоточи пациентът е нуждата от проучване и намиране на добре квалифициран и сертифициран пластичен хирург, който има зад гърба си много висококачествени операции за увеличаване на бюста, за да си гарантира добър краен резултат.

„По мое мнение и двата вида гръдни импланти, Natrellle и Mentor, са много сходни в профила си, във външния си вид и издръжливостта си. И двата продукта в исторически план са добри както за хирурзите, така и за пациентите. Горещо препоръчвам да изберете вашия лекар въз основа на обучение, опит и естетически усет, а не въз основа на това коя марка импланти обикновено използва. „, казва Майкъл Лоу, лекар, michaellawmd.com

„Двата най-големи производители на импланти в тази страна са Allergan (по-ранно известен като независима компания McGhan и Inamed) и Mentor (понастоящем част от Johnson and Johnson Co.), като и двете компании произвеждат силиконови гръдни импланти. Моят личен опит вече над 24 години, показва, че имплантите на Allergan са значително по-добри от тези, произведени от Mentor. Открих, че честота на дефектите при Mentor е много по-висока, отколкото при Allergan и спрях да използвам техните продукти още преди години. “ Стивън Търкълтауб, лекар, www.turkeltaub.com