Мода

Ярки цветове за тотално открояване

Ярки цветове за тотално открояванеЛятото дава възможност за игра с цветовете. Черните дрехи, сивите пуловери и кафявите ботуши са някъде дълбоко скрити в килера и на преден план излизат всички онези пъстри потничета, ролки и панталонки, любими на всички. Недей да се заробваш с няколко бледи цвята в гардероба си, а избери ярките, биещи се на очи, свежи цветове, които да карат силуетът ти да изпъкне сред останалите, а настроението не само на теб, но и на всички заобикалящи те да се подобри значително. Ето няколко модни съветчета, които можеш да пробваш:

Обувките:
Както казахме и по-горе, кафявото изчезва моментално. Избери така модерните за сезона ярко жълти, зелени, сини, червени, лилави обувки, които да правят крачетата ти свежи и секси.

Чантите:
Голееемите чанти с мааалките дръжки са най-добрият избор, който може да направиш. Едноцветни, но с бродерия, на квадратчета, точки, райе, обсипани с мъниска, паети, камъни… ох, изборът е толкова голям.

Бижутата:
Заложи на едрите бижута, обсипани с камъни, изработени от цветна кожа или едри/дребни мъниста. Окичи с тях ръце, уши или деколте, но не и трите заедно. нека всичко бъде в разумни граници. Все пак е лято, а не Коледа и ти си цвете, а не елхово дръвче.

Късите панталонки:
Дънките винаги ще си бъдат на мода. Черният панталон с ръб също. Но сега можеш да експериментираш с пъстроцветни къси панталонки в синьо, зелено, розово, златисто, сребристо. Съчетай ги с бижутата и ще си звездата на вечерта.

Потничетата:
Избери едноцветните, но ярки или многоцветните, но обагрени с по-бледи цветове. Хит на сезона са потничета, обсипани с паети или брокат. Може би ти се струва пресилено или много претруфено, но със семпли дънки и сребристи обувки ще си страшна.

Роклите:
Дребните едноцветни бяха номер едно миналото лято. Сега се оглеждай за асиметрични шарки, зебра и каре. С една шарена рокличка и семпли аксесоари ще си страшно секси и на 100 % провокативна.

Изберете ярките цветове, отдайте се на лятното настроение, предайте го на любимите си хора благодарение на дъгата.