Мода

Секси дамски обувки, които възбуждат мъжете

Секси дамски обувкиНаучи кои са най-сексапилните женски обувки, които харесват дори и мъжете. По какво си падат и кои дизайни ги възбуждат?

Високи токчета

Мъжете обожават високите токчета, защото издължават допълнително крака на дамата и правят бедрата и прасците й стегнати, а глезена тънък и много секси.

Как да ги носиш: Независимо с какво ще ги съчетаеш, високите обувки винаги ще стоят добре на краката ти. Важно е обаче да можеш да ходиш секси на високи токчета, иначе ефектът се превръща в дефект.

Отворени пръсти

Не само красивият маникюр говори за жената, но и педикюрът. Обувките с отворени пръсти се харесват на мъжете, защото виждат сладките ти пръстчета на краката и ноктите, боядисани в изкусителен червен лак.

Как да ги носиш: Изобщо не харесваме жена с прав панталон и отворена обувка. Този модел бижу за крака се комбинира перфектно само и единствено с рокля или пола.

Червени обувки и много страстни

Червеният цвят действа на мъжете така, както на биковете. Видят ли червено, нещо в тях започва да ври и кипи. Страстта ескалира до невъобразимо ниво.

Как да ги носиш: Комбинирай ги с костюм, за да разчупиш бизнес визията или пък с дънки и бял топ, ако искаш да бъдеш секси съседката, по която той да си падне.

Остри върхове

Острите връхчета никак не са демоде, както някои смятат. Особено за мъжете. В техните очи това е класическата обувка, присъща на една господарка в леглото.

Как да ги носиш: Препоръчваме ти да избереш метални връхчета тип YSL. Те са подходящи за много високите дами, иначе създават усещането, че кракът е дълъг, колкото си висока.

Змийска кожа

Всички животински принтове, но най-вече змийската кожа и леопардът се харесват на мъжете. Те буквално събуждат животинското в тях.

Как да ги носиш: Подобни принтове са супер луксозни, затова не те съветваме да ги обуваш без повод. Избери класическа черна рокля и освежи аутфита именно с аксесоари от змия или леопард. Еко за предпочитане…

Високи кецове

Момчетата си падат по спортни мацки, които едновременно са суетни, но и не прекалено. Перфектни в случая са кецовете на платформа, които едновременно създават усещането за спортен дух, но не пропускат да покажат всичките ти съвършенства.

Как да ги носиш: С къси панталонки и дънки, разбира се! Кецовете отиват на различни визии, но всички те трябва да са предимно спортни.

Равни и много бляскави

Няма нищо по-очарователно за един мъж от жена, която едновременно е стилна, но и може да ходи бързо, без да мрънка, че я болят краката и са й подути глезените. Равните обувки с пайети и капси са чудесни.

Как да ги носиш: С пола, панталон, дънки. Комбинирай с още един бляскав елемент като щампа по блузата, ефектна брошка или чанта.