Мода

Бижуто – твоята запазена марка

дървени бижутаМоже би си чувал/а, че по домашния любимец можеш да разконспирираш всеки собственик на сладка животинка. Но знаеш ли, че същото се отнася и с бижутата? Установено е, че притежателите на различни по големина, материал и цена накити имат различни, характерни сами по себе си качества, които крият някъде подсъзнателно в себе си. Да си купиш поредната дрънкулка не е просто повод да се изфукаш с нея като я вмъкнеш умело в най-подходящия за нея тоалет. По този начин ти изразяваш самия/самата себе си. Искаш да научиш нещо повече по въпроса? Специално за теб сме подготвили любопитни материали, от които ще можеш да почерпиш много полезна информация, прочитайки следващите редове:

Големи, дървени
Човекът, обкичил себе си с подобен тип бижута е по природа бохем, но и не само. Силно свързан със земята, природата, естествените блага, които ни предоставя планетата, той рационално използва енергийните сили. Добрите взаимоотношения издига в култ, а чистата, детска любов му е присъща.

Цветове и мъниста
Носещият пъстроцветни мъниста е успял да запази макар и подсъзнателно детското в себе си. Наивността, динамиката, усмивката са напълно олицетворяващи порасналото дете. Желанието да изпъква сред тълпата, да бъде винаги забелязван, център на внимание, душата на компанията – по това ще го познаеш. Полъхът на Ориента прави човекът обсипал себе си с цвят пиперлив и моментно избухлив.

Злато и пак злато
Духът на семейните връзки оставя неизбледняваща следва в обичащият златото. Семейният уют, топлотата, комфортът и луксът са запазените марки. Човекът носещ злато държи изключително много на верността, себеотдаването, почтеността – всичко друго за него е преходно.

Обсипан с камъни
Различните камъни са заредени с различни енергии. Обсипаният с камъни е много жива и естествена натура. Всичко свързано с астрологията, мистичното, кармата го вълнува дълбоко. Духовно богат, почитателят на бижута с камъни е извънредно голям мислител. Пада си по въпроси свързани със световните загадки, но също така е и голям купонджия. Обича да вкусва от сладостта на живота, защото знае, че шансът идва веднъж и изпускайки го, надали ще те сполети повторно.

Семпли, скъпи
Под маската на обичащ луксозните бижута всъщност стои човек, чието самочувствие накуцва. Обсипвайки себе си с малки, но за сметка на това безценни накити, той слага сякаш маската на вездесъщ, непоклатим, егоцентричен тип, който не се вълнува от хорското мнение ли просто не го взима на сериозно. Истината е, че нежната душа изпъква над бижуто и разкрива екстремно ранима душа, търсеща любов, разбиране, подкрепа и сигурност, но рядко намиращ ги в чистия им, неопетнен от лицемерни задни мисли вид.