Отслабване

Как да отслабна?

Как да отслабнаЛипсата на равновесие в теглото говори за липса на равновесие в духовното и умственото тяло. За поддържането на всеки излишен сантиметър тлъстина се нуждаем от нови 2.5 км кръвоносни съдове.Така сърцето трябва да работи по-усилено за да изтласква кръвта. Допълнителното натоварване води до отслабването му и до високо кръвно налягане.

Диетата е насилствена и за това имаме чувството, че сме подложени на мъчение. При гладуване, копнежът за храна се засилва и човек бързо възстановява свалените килограми и натрупва повече. Постоянното гладуване кара тялото да жертва настоящата си нужда от енергия. Тялото пести енергия като я превръща в мазнини.

Мозъкът е прекалено могъщ,за да бъде оставен без контрол!

Когато волята и въображението са в конфликт, винаги побеждава въображението. От лошите си навици можете да се освободите с помощта на въображението си. Ако подхранвате въображението си с вяра, желание, очакване и го тренирате да визуализира вашите цели така, да ги виждате, чувствате, вкусвате и докосвате- ще постигнете това, което желаете.Онова, което трябва да желаете повече от лошия навик е ползата от превъзмогването му!

Трябва наистина да желаете събитието да се случи! Трябва да вярвате, че събитието може да се случи! Трябва да очаквате събитието да се случи! Мозъкът увеличава енергията си, когато е по-малко активен- на ниски честоти той усвоява и натрупва повече информация.За да успеете да визуализирате, необходимо е да се научите да влизате в Алфа ниво.

Ако непрекъснато мислите за наднорменото си тегло и твърдо решавате да отслабнете- може единствено да се пристрастите!

Ако искате да отслабнете, първата стъпка е да обмислите проблема на външно ниво. Предварително трябва да знаете какъв резултат очаквате. Следващата стъпка е да анализирате ползата за вас, включвайки 5-те сетива:

  • Зрение- погледнете снимка, на която сте толкова слаба, колкото искате
  • Осезание- представете си колко е нежна и гладка кожата на тялото ви
  • Вкус -представете си вкуса на храните, които ще приемате при диетата
  • Обоняние- представете си миризмите на тези храни
  • Слух- представете си как другите ще ви приветствуват за успеха ви

5-те сетива не са достатъчни за крайния резултат! Емоциите са също важни. Представете си колко уверени и ведри ще се чувствате при придобитата си външност. С всичко това на ум, влезте в нивото си. На мисловния екран проектирайте сегашното си състояние. Накарайте го”да изчезне”в дясно, а в ляво “поставете”един образ, както искате да изглеждате.

Постарайте се с повече детайли. Направете си труда да почувствате всичко това. След това си представете новата диета. Кажете си, че това е всичката храна, от която се нуждае тялото ви; че то няма да чувствува глад. По време на медитацията не бива да включвате храните, които не трябва да приемате. Медитацията се повтаря 2 пъти дневно.

Никога не мислете за това, от което искате да се откажете,а се съсредоточете в/у целта, която искате да постигнете!