Взаимоотношения

Как да разкараме гаджето си със SMS

Как да разкараме гаджето си със SMSВие сте безгръбначно мекотело, което иска да скъса със своето гадже, но не смее да го направи лице в лице. Никой от приятелите ви не желае да свърши мръсната ви работа, страх ви е дори и да вдигнете телефона и да кажете „Не искам да те виждам повече!”.

Защо просто не разкарате гаджето си със SMS?

Макар и това да не е далеч най-правилният начин за раздяла – все пак може да нараните сериозно чувствата на другите – късането със SMS е доста полезно в случаите, когато насреща си имате ненормален, несговорчив или просто враждебно настроен човек. Единственото нещо, което се иска от вас, е да въведете съобщението в телефона си и да цъкнете на „Изпрати”. По този начин си спестявате доста главоболие и няма да се налага да повтаряте една и съща причина по сто пъти.

В случай, че се чудите с какво съобщение да „зарадвате” своята половинка и буквално да я откъснете от себе си, ето няколко саркастични и достатъчно болезнени съобщения:

„Казвал ли съм ти колко много те обичам? Не??? Помисли над това, приятен живот!”

„Ставам много емоционален, като не си наоколо. Тая емоция май се казва щастие!”

„Аз те мразя, ти ме мразиш. Какво чакаме? Да скъсаме!”

„Единственото по-лошо нещо от това да съм сам, е да съм с теб!”

Какво да правя след това?

Най-добре изключете телефона си, заключете входната врата и изчакайте поне една седмица, за да може първоначалния изблик на гняв, ярост и омраза да утихне. По този начин може да сте сигурни, че ще следващият път, когато се засечете с вашето (вече бивше) гадже, най-много да изядете два-три мощни шамара. Иначе може и да е зле, много по-зле…

Е, това е цената да си безгръбначно мекотело.