Взаимоотношения

Пет основателни причини да вдигнеш скандал

скандалИзумихме се, когато прочетохме за някакъв случай, в който жена налетяла на бой, задето съквартирантката й й взела дъвките от нощното шкафче. Съгласи се, че за такава дреболия няма нужда да прибягва човек до насилие. И не само това. Наскоро направено проучване показва, че все повече хора излизат извън релси и то безпричинно. Нивото на стреса явно ни идва в повече, така е.

Но има и случаи, в които има защо да пратиш някой по дяволите, докато ти казва да се успокоиш.

Класирахме най-неприемливите ситуации, в които напълно бихме те разбрали защо избухваш. Ето кои са те:

1. Правиш голям пазар в близкия супер маркет и когато разглеждаш касовата бележка, осъзнаваш, че дъвките ти струват 25 лв., вместо 1.30 лв. Струва си да се върнеш и да направиш грандиозен скандал. Не ги береш тези пари от дърветата все пак

2. Гаджето ти е хвърлило вибратора, който съхраняваш грижливо в нощното си шкафче. Оправданието: „Мислех, че е стар касетофон”… Моля?! Я без тези! Ти не му триеш порното от компютъра, нали така? Що за навлизане в личното пространство е това!

3. Дизайнерската рокля, за която се изръси с 300 лева е увиснала след едно носене. За това ли плащаш? Евтин боклук с надценка?

4. Гаджето ти се появява за среща след 45 минути, в които си го чакала на централна маса и сама в ресторанта. Дори не ти се е обадил, за да те предупреди. Първоначално си се притеснила да не му се е случило нещо. Когато се появява ухилен и сяда поръчвайки, без дори да се извини, имаш пълното право да разлееш петия си коктейл по скъпия му пуловер.

5. След като си помолила фризьорката да ти подреже връхчетата, се обръщаш и съзираш в огледалото прическа тип „Риана” от клипа Take a Bow. Не ти препоръчваме да посягаш към ножицата, защото не се знае на къде ще избие агресията, но заслужава да викнеш управителката на салона и здраво да я наредиш. След това, разбира се, трябва да поискаш полагаеми безплатни процедури за месеци напред, както и екстеншъни от естествен косъм, които да постави друг коафьор с малко повече опит.