Обзавеждане

Как да си изберем хубаво, качествено и удобно огледало за баня?

Как да си изберем хубаво, качествено и удобно огледало за баняВинаги е подходящо едно шкафче с огледало за банята. Спестява място, а и е полезно. В търсене на универсален шкаф за козметични продукти ли сте? Не търсете повече, от този любим на феновете модел от Kohler има много бройки. Шкафчето за козметика може да бъде монтирано нормално или вдлъбнато в стената за по-рационален външен вид.  Самата мебел Kohler е с размери 26 х 20 х 5,25 инча и разполага с двупосочно регулируеми панти, както и два регулируеми вътрешни рафта. Той има украсена сребърна алуминиева рамка, която е в традиционни или съвременни бани, а вътрешността на модула също има огледално покритие. Това огледало е едновременно красиво отвън и просторно отвътре – плюс това, висококачествената конструкция означава, че ще се държи добре години наред.

Селските къщи и модерните стилове на фермите са изключително популярни в последно време, а огледалото за стена Laurel Foundry Abraham за баня е с подчертан селски външен вид, който отговаря и на двете. Огледалото има хоризонтална ориентация и се предлага в няколко опции за размер, които започват от 30,5 x 54 инча.  Огледалото на Laurel Foundry подхожда на прахови помещения в стил ферма с уникална система за монтиране на релси (прилича на стойката за плъзгаща се врата на плевнята). Можете да избирате от редица рамкови покрития, включително опции като изветряло бяло и кафяво дърво от плевня.

Ако сте на лов за огледало с класически вечен дизайн, помислете за огледалото на Кейт и Лоръл Уитли. Предлага се в три размера – 23,5 x 29,5 инча, 27,5 x 33,5 инча и 29,5 x 41,5 инча – както и различни цветови опции, включително бронзов, бял и черен. Огледалото се отличава и с елегантен скосен ръб и широка декоративна рамка, която никога няма да излезе от мода. Огледалото е проектирано да бъде окачено хоризонтално или вертикално, така че можете да изберете коя позиция най-добре допълва оформлението на вашата баня. Това огледало изглежда много по-скъпо, отколкото е, което го прави бърз и бюджетен начин за надграждане на всяка мрачна баня.